Kvällens filmer: Ett päron till farsa, Fletch, Baby on bo…

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Ett päron till farsa, Fletch, Baby on board, Dödligt vapen 2, Gisslan, Drew Peterson: Untouchable

Ett päron till farsa

Medelklassfamiljen Griswald ger sig ut på en vådlig bilsemester i USA. Färden går från Chicago till västkusten där familjen tänkt besöka ett tivoli. Pappa Clark är tyvärr inte lika klok som entusiastisk och allt som kan gå på tok går på tok.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 22:55

Fletch

FletchAmerikansk komedi från 1985. Utklädd till lodis erbjuds journalisten Fletch en stor summa pengar av en affärsman som vill bli mördad. Fletch kan naturligtvis inte låta bli att gräva i mysteriet kring mannen och han gör det i diverse underliga skepnader. Skådespelare: Dana Wheeler-Nicholson, Richard Libertini, Kareem Abdul-Jabbar, Joe Don Baker, Chevy Chase, Tim Matheson.

Trailer för Fletch

Filmen visas på SVT1 klockan 23:50 – 01:25

Baby on board

Baby on BoardAmerikansk komedi från 2009. Angela är en ambitiös, imagemedveten affärskvinna som jobbar för den superkrävande chefen Mary. När Angela oväntat blir gravid på höjdpunkten av sin karriär vänds livet med hennes man Curtis, en skilsmässoadvokat, upp och ned. Det börjar med en olämplig graviditet som leder till en nio månaders bergochdalbana medan Angela och Curtis försöker reda sig – till och med när bästa vännerna Danny och Dannys fru Sylvias inblandning trappar upp situationen till en kamp mellan könen. Skådespelare: John Corbett, Lara Flynn Boyle, Katie Finneran, Jerry O’Connell, Heather Graham.

Trailer för Baby on board

Filmen visas på TV3 klockan 23:00 – 01:00

Dödligt vapen 2

Amerikansk action från 1989. Polisveteranen Roger Murtaugh och hans kollega Martin Riggs jagar sydafrikanska smugglare som flyr i en röd BMW. När den kraschar hittar de fullt med sydafrikanska pengar i bagageluckan. Men smugglarna har diplomatisk immunitet och Murtaugh och Riggs får istället i uppdrag att skydda Leo Getz som är ett viktigt vittne. Skådespelare: Joe Pesci, Patsy Kensit, Danny Glover, Mel Gibson.

Filmen visas på TV4 klockan 22:30 – 00:45

Gisslan

Jeff Telly, är en före detta gisslanförhandlare från LA. Han har gett upp sitt jobb och sin familj efter flera misslyckanden i arbetslivet. När ett rån mot en affär går fel i hans nya område och en familj blir tillfångatagen känner han sig manad att hjälpa till. Pappan i familjen visar sig ha en hemlighet, som kan utsätta de andra för fara. En av rånarna är dessutom nära att gå over gränsen.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Drew Peterson: Untouchable

Rob Lowe (The West Wing) och Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) spelar huvudrollerna i detta spännande drama. Vi följer den fängslande berättelsen om polisen Drew Peterson som faller i onåd efter försvinnandet av hans fjärde fru. Baserad på en sann historia.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 22:55