Kvällens filmer: Grown ups 2, Dödligt vapen, Dragonheart, Dimmornas kaj

Grown ups 2

Idag måndag den 11 april sänds följande filmer på TV: Grown ups 2, Dödligt vapen, Dragonheart, Dimmornas kaj

Grown ups 2

Grown ups 2Amerikansk komedi från 2013. Lenny hade sitt livs bästa sommar för tre år sedan och bestämmer sig för att ta med familjen och flytta tillbaka till den stad där han växte upp. Men då han möter mobbare, schizofrena busschaufförer, fulla poliser på skidor, före detta flickvänner och 400 uppklädda men oinbjudna gäster, inser han att det inte går att undslippa galenskapen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:30. Läs mer om Grown ups 2

Dödligt vapen

Dödligt vapenAmerikansk action från 1987. Vietnamveteranerna och poliserna Martin Riggs och Roger Murtaugh är partners som ska undersöka ett fall av omfattande internationell knarksmuggling. De måste samarbeta – mot alla odds.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:30. Läs mer om Dödligt vapen

Dragonheart

DragonheartAmerikanskt äventyr från 1996. 900-talets England är ett land fyllt av drakar och riddare med en kung som styr sitt folk med järnhand. När den tyranniske kungen går bort och hans äldste son blir skadad, måste den yngste prinsen ta hjälp av draken Draco för att överleva. Prins Einon svär att bli en rättfärdig konung men det visar sig vara ett löfte han inte kan hålla.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Dragonheart

Dimmornas kaj

Dimmornas kajDesertören Jean kommer till Le Havres hamn för att hitta ett sätt att fly från landet. På en krog möter han Nelly som han blir förälskad i. Den föräldralösa Nelly tas om hand av butiksägaren Zabel, som har många mystiska och skumma affärer för sig.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:45. Läs mer om Dimmornas kaj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *