Kvällens filmer: Holy man, Scary Movie 4, Firewall, Entra…

Holy man, Scary Movie 4, Firewall, Entrapment, Men in Black, Trångt i kistan, Welcome Home Roscoe Jenkins, In the Valley of Elah, Skyline, 10.000 B.C., Unanswered Prayers

Holy man

19:30 – 22:00

Holy ManAmerikansk dramakomedi från 1998. Ricky Hayman hoppas på att ett mirakel ska ske så att tittarsiffrorna stiger för det tv-bolag han arbetar för. Då dyker G upp, en självutnämnd inspirationsguru som visar sig ha oemotståndliga stjärnkvaliteter. Men G uppträder inte alltid riktigt som sig bör, vilket ställer till problem för Ricky (n)

Scary Movie 4

22:00 – 23:35

Scary Movie 4Denna gång får vi se skandalösa versioner av filminslag från ”The Grudge”, ”The Village”, ”Saw” och ”Million Dollar Baby”.

Firewall

00:10 – 02:15

FirewallJack Stanfield är säkerhetschef på en internationell storbank.

Entrapment

22:00 – 23:50

EntrapmentAmerikansk långfilm från 1999. Det handlar om konsten att kunna stjäla dyrbarheter utan att bli upptäckt. Mästaren på området heter Robert MacDougal. När en kvinnlig försäkringsagent är honom på spåren börjar en intrikat katt- och råttalek. Frågan är bara vem som leker med vem?

Men in Black

20:00 – 21:55

Men in BlackDen topphemliga specialstyrkan MiB har i uppdrag att övervaka de tusentals fredliga utomjordingar som lever i USA. Men en dag landar ett flygande tefat med en främmande varelse, som tar över en bondes kropp och specialstyrkan får det svåra uppdraget att leta reda på och oskadliggöra den ondskefulle utomjordingen.

Trångt i kistan

21:55 – 23:50

Filmen kretsar runt en vansinnig dag i en amerikansk familjs liv. Familjen har mött upp för att följa en älskad make och far till den sista vilan. När de sörjande samlas i familjehemmet utlöser chockerande avslöjanden, infekterade förargelser, fula hot, utpressning och en vanärad kropp dödlig och galen förödelse.

Welcome Home Roscoe Jenkins

00:45 – 02:55

Welcome Home Roscoe JenkinsNär den hyllade programledaren Lawrence återvänder till sin hemstad i södern, blir han snart påmind om att det knappast är någon semester att träffa familjen! De pinsamma situationerna avlöser varandra när storstadsattityd drabbar samman med småstadsvärderingar i denna hysteriska komedi.

In the Valley of Elah

23:45 – 02:05

In the Valley of ElahAmerikansk dramathriller från 2007. Hank Deerfield får veta att hans son Mike kommit tillbaka från Irakkriget utan att höra av sig till honom. Det hela uppdagas när militärbasen hör av sig till honom för att Mike inte infunnit sig i tid. Hank börjar leta efter sin son och det dröjer inte länge förrän Mike hittas mördad.

Skyline

21:30 – 23:30

SkylineMärkliga ljus sänker sig över Los Angeles och drar till sig människor som flugor dras till ljuset, där en utomjordisk kraft hotar att uppsluka den mänskliga befolkningen från jordens yta.

10.000 B.C.

21:00 – 23:05

Det fanns en tid då både djur och människor var otämjda och den väldiga mammuten fortfarande vandrade på jorden. De idéer och den tro som föddes skulle komma att forma mänskligheten för evigt. Här är historien om en ung och ädel mammutjägare som tar sin stam på en farlig resa över ett kargt landskap där de tvingas att kämpa mot sabeltandade tigrar och andra förhistoriska rovdjur. På sin resa upptäcker han en förlorad civilisation och tvingas försöka rädda den kvinna han älskar från en ondskefull krigsherre som anser sig äga henne.

Unanswered Prayers

02:55 – 04:20

Filmen utforskar livets stora ämnen: äktenskap, familj, gemenskap och kärlek. Det är historien om en lyckligt gift far som lever i en verklig amerikansk dröm. När hans ungdoms stora kärlek återvänder hem står han plötsligt ansikte mot ansikte med sitt förflutna och ett val som kan förändra hans framtid för evigt. Filmen är baserad på countrysångaren Garth Brooks låt med samma namn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *