Kvällens filmer: I Am Legend, Lucy, Den vilda jakten på stenen, Smärta och…

I Am Legend

Idag fredag den 24 mars sänds följande filmer på TV: I Am Legend, Lucy, Den vilda jakten på stenen, Smärta och ära, The Lost World: Jurassic Park

I Am Legend

I Am LegendVetenskapsmannen Robert Neville är den enda överlevaren efter att ett mänskligt skapat pestvirus har förvandlat människor till blodtörstiga vampyrer. Nu försöker Neville hitta ett botemedel – och själv hålla sig vid liv.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om I Am Legend

Lucy

LucyLucy luras av sin pojkvän att leverera en portfölj, varpå hon tillfångatas av den skoningslöse mr Jang. Hon får inopererat ett paket laddat med en substans som ska smugglas över gränsen. Paketet läcker och hon utvecklar övernaturliga egenskaper.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Lucy

Den vilda jakten på stenen

Den vilda jakten på stenenEn dag får författarinnan Joan Wilder ett mystiskt paket, som visar sig innehålla den summa pengar som hon behöver för att köpa loss sin syster som har blivit kidnappad i Colombia. Helt på egen hand reser hon för att rädda sin syster.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Den vilda jakten på stenen

Smärta och ära

Smärta och äraRegissören Salvador har nått stora framgångar i livet och nu ska en av hans restaurerade filmer få nypremiär. Samtidigt plågas han av diverse krämpor, och än mer av en tomhetskänsla. I jakten på livets mening drömmer sig Salvador tillbaka till barndomen, fattig på pengar men rik på kärlek från hans viljestarka mamma. Han minns pojkårens upptåg och de första aningarna om attraktion till det egna könet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Smärta och ära

The Lost World: Jurassic Park

The Lost World: Jurassic ParkFöretaget som driver Jurassic park står inför konkurs och beslutar sig för att flytta djuren till USA. John Hammond skickar en expedition till ön där djuren finns, för att värna om dem. Men uppdraget går inte som planerat.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om The Lost World: Jurassic Park

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *