Kvällens filmer: Insomnia, Pelikanfallet, New in town

Insomnia

Idag tisdag den 28 juni sänds följande filmer på TV: Insomnia, Pelikanfallet, New in town

Insomnia

InsomniaAmerikansk thriller från 2002. Polisen Will får i uppdrag att tillsammans med en kollega åka till Alaska för att utreda flera mord. Av misstag råkar Will döda sin kollega. För att inte själv bli anklagad skyller han på seriemördaren de jagar. Snart är Will indragen i en kalkylerad lek med mördaren samtidigt som han måste försöka utmanövrera en lokal polis som börjat göra egna efterforskningar angående hans kollegas död. Skådespelare: Robin Williams, Martin Donovan, Nicky Katt, Al Pacino, Hilary Swank.

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Pelikanfallet

PelikanfalletAmerikansk thriller från 1993. Den juridikstuderande Darby Shaw har en egen teori om vilka som ligger bakom mordet på två domare. En terori som visar sig vara livsfarlig. Hon tvingas gå under jorden så när journalisten Gray Grantham visar intresse för hennes fall är frågan om hon verkligen kan lita på honom. Skådespelare: Sam Shephard, John Heard, Denzel Washington, Julia Roberts.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

New in town

New in townAmerikansk-kanadensisk komedi från 2009. En ung yuppie i Miami älskar allt vad karriären fört med sig. Men en dag för karriären henne i en helt oanad riktning. Hon skickas till en småstad mitt ute i ingenstans för att ansvara för att strukturera om en fabrik. Först bemöts hon av misstänksamhet och avståndstagande, men snart är hon en i samhället. Men, just när hon börjat trivas, så får hon nya direktiv från ledningen att fabriken ska stängas. I den här a komedin får vi följa hur hon handskas med å ena sidan vara lojal mot sina nya grannar, å andra utföra direktiven från ledningen. Och mitt i allt det här, står han där – den rätte. Skådespelare: Siobhan Fallon, J.K. Simmons, Mike O’Brien, Renée Zellweger, Harry Connick Jr.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *