Kvällens filmer: Jurassic Park, 47 Ronin, Hours

Jurassic Park

Idag måndag den 4 juli sänds följande filmer på TV: Jurassic Park, 47 Ronin, Hours

Jurassic Park

Jurassic ParkAmerikansk action från 1993. Genom genteknik har vetenskapsmän framställt dinosaurier och en miljardär står i begrepp att öppna en park där besökarna ska kunna beskåda jätteödlor. Att försöka tygla naturen visar sig emellertid vara betydligt mer riskabelt än han förutsett.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Jurassic Park

47 Ronin

47 RoninAmerikansk fantasy från 2013. Kai utmanar tillsammans med samuraj-ledaren Oishi en svekfull krigsherre som hämnd för deras mästares död.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om 47 Ronin

Hours

HoursAmerikanskt thriller från 2013. Tidigt den 29 augusti 2005 anländer Nolan Hayes till ett sjukhus i New Orleans tillsammans med sin gravida fru Abigail som har fått för tidiga värkar. Det som borde vara en av de lyckligaste dagarna i hans liv förvandlas till en mardröm när förlossningen går snett och hela sjukhuset måste utrymmas på grund av att orkanen Katrina drar in. Den nyfödda dottern ligger i respirator och Nolan blir tillsagd att stanna hos henne i väntan på en ambulans, men snart gör strömavbrott och översvämningar att de blir helt avskurna från omvärlden. När ingen kommer tillbaka för att hjälpa dem måste Nolan ensam fatta ett livsgörande beslut efter ett annat, och de plågsamma minuterna blir snart till outhärdliga timmar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Hours

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *