Kvällens filmer: Kristin kommenderar, Pang i rutan, Too Late to say Goodbye,…

Kristin kommenderar

Idag tisdag den 28 juli sänds följande filmer på TV: Kristin kommenderar, Pang i rutan, Too Late to say Goodbye, Solomon Kane, Dear John

Kristin kommenderar

Kristin kommenderarSvenskt drama från 1946. Huskorset Kristin kommer till en ung trångbodd läkarfamilj med tre barn. Med sitt goda hjärta, riviga sätt och myckna skinn på näsan löser hon de flesta av familjens små vardagsproblem. Skådespelare: Wanda Rothgardt, Olle Florin, John Elfström, Dagmar Ebbesen, Gunnar Björnstrand.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 14:45

Pang i rutan

Pang i rutanAmerikansk science fiction-komedi från 1987. En serie korta sketcher, varav de flesta parodierar kvälls-tv:s lågbudgetfilmer, avbryter en dålig science fiction-film. Filmstjärnor gästar filmen på löpande band. Sketcherna handlar bland annat om en man som attackeras av sin lägenhet, en begravning där klassiska komiker är värdar och en tonårspojkes stora kväll som förvandlas till en mardröm. Skådespelare: Donald F. Muhich, Monique Gabrielle, Arsenio Hall, Paul Bartel, Rosanna Arquette, Steve Guttenberg, Ralph Bellamy, Carrie Fisher.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:20

Too Late to say Goodbye

Too Late to say GoodbyeBart och Jenn är lyckligt gifta, och utåt verkar de ha ett harmoniskt och perfekt äktenskap. Men plötsligt begår Jenn självmord. Alla är chockade, inte minst hennes syster Heather som vägrar tro att Jenn tog sitt eget liv. Heather börjar att gräva i saken och snart börjar det dyka upp störande detaljer om Barts personlighet och liv vid sidan om. Bart har dock inga planer på att låta sanningen komma fram… Denna isande thriller är baserad på en verklig mordutredning och roman av författaren Ann Rule.

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Solomon Kane

Solomon KaneNär Solomon Kane möter djävulens skördeman skjuter han upp sitt öde genom att avstå från våld – ett löfte som snart testas av ondskans krafter. När Kane återigen tar till sina vapen, inleds en episk resa av försoning.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Dear John

Dear JohnAmerikanskt drama från 2010. Medan John är på permission i sin hemstad träffar han Savannah, en ung flicka som är på besök i staden. De faller handlöst för varandra. Savannah väntar på att John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén och John drömmer om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta. Men den 11 september 2001 förändras allt. John anser att det är hans plikt att slåss för sitt land, och under den långa tid som han är borta förälskar sig Savannah i en annan man. Skådespelare: Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Channing Tatum.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *