Kvällens filmer: Legenden om Tarzan, The Scorpion King, A Cinderella Story,…

Legenden om Tarzan

Idag fredag den 30 juni sänds följande filmer på TV: Legenden om Tarzan, The Scorpion King, A Cinderella Story, Hotel Mumbai, En enda man

Legenden om Tarzan

Legenden om TarzanDet har gått många år sedan mannen, som kallas Tarzan lämnade djungeln för ett liv som John Clayton, Lord Greystoke, med sin älskade Jane vid sin sida. Han har numera acklimatiserat sig till ett nytt liv i London men har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet för att undersöka aktiviteterna i ett gruvläger, helt omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Legenden om Tarzan

The Scorpion King

The Scorpion KingEn grupp ökenlegosoldater och deras ledare blir anlitade för att mörda en hänsynslös despot och hans synska häxa.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Scorpion King

A Cinderella Story

A Cinderella StoryTonårstjejen Sam slavar på fik och plågas ständigt av sin elaka styvmor. Hennes enda tröst är att chatta med en hemlig kille på nätet. De bestämmer sig för att träffas på den stundande höstbalen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om A Cinderella Story

Hotel Mumbai

Hotel MumbaiI november 2008 arrangerade jihadister från Pakistan en rad förödande attacker över hela Mumbai, vilket skapade total kaos i Indiens folkrikaste stad. Under det tre dagar långa dödläget intog de beväpnade männen det legendariska Taj Mahal Palace Hotel, med över 500 gäster och anställda instängda inuti. Bland hotellpersonalen finns den välrenommerade kocken Hemant Oberoi och en ödmjuk sikhisk servitör, som riskerar allt för att skydda sina gäster.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:05. Läs mer om Hotel Mumbai

En enda man

En enda manCollegeprofessorn George planerar att begå självmord efter att hans partner Jim gått bort. Men beslutet ställs på sin spets under det som han bestämt ska vara hans sista dag i livet.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om En enda man

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *