Kvällens filmer: Life´s too short – special, Inception, B…

Life´s too short – special, Inception, Black Rain, Trollkarlens lärling, Camp Rock, Starship Troopers, Streets of Blood

Life´s too short – special

22:55 – 23:55

Fristående uppföljare till serien med samma namn. Det har gått en tid. Warwick arbetar hårt med sin agentur, men ekonomin haltar. När Val Kilmer plötsligt dyker upp med en idé ser det ut att vända, men Warwick behöver skaka fram pengar till en investering i projektet. Han bestämmer sig för att engagera tre gamla TV-stjärnor för en turné…

Inception

21:00 – 22:00

InceptionAmerikansk thriller från 2010. Dom Cobb arbetar som företagsspion med att ta sig in i människors drömmar och stjäla deras hemligheter. Han är ständigt på flykt och när han erbjuds en chans att få tillbaka sitt liv tar han den. Men den här gången gäller det att plantera in information i en persons medvetande.

Black Rain

00:50 – 03:20

Black RainAmerikansk thriller från 1989. Den tuffe New York-polisen Nick Conklin och hans kollega Charlie Vincent eskorterar yrkesmördaren Sato till Osaka i Japan. Men innan de hinner överlämna honom till den japanska polisen Masahiro Masumoto tappar de bort honom.

Trollkarlens lärling

21:00 – 23:10

Trollkarlens lärlingBalthazar Blake är en nutida trollkarl som har fullt upp med att försvara Manhattan mot mörka krafter.

Camp Rock

16:05 – 18:00

Camp RockMitchie Torres får sitt livs chans när han får vara med på det prestigefyllda musiklägret Camp Rock. Mitchie förstår snabbt hur hård konkurrensen är. Amerikansk musikfilm från 2008.

Starship Troopers

23:00 – 01:35

Starship TroopersFrämmande meteoriter med utomjordingar slår ner på jorden. Hotet från grannarna i universum blir påtagligt och mänskligheten mobiliserar all sin kraft mot utmanaren. Med stolta propagandafilmer värvar armén unga rekryter. Amerikansk sci-fifilm från 1997.

Streets of Blood

03:20 – 05:15

Streets of BloodAmerikanskt actiondrama från 2009. En polis i New Orleans omkommer när orkanen Katrina drar fram, det är i alla fall vad man tror. Men så upptäcker hans kollega, Andy Devereaux, att det inte var orkanen som tog död på polisen utan att han blev mördad. Nu måste Andy tillsammans med sin nye partner Stan Green försöka hitta mördaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *