Kvällens filmer: Mammut, Kommissarien och havet: Ett liv …

Idag tisdag visas följande filmer på TV: Mammut, Kommissarien och havet: Ett liv utan lögn, Johnny English Reborn

Mammut

Svensk-dansk-tyskt drama från 2009. Leo och Ellen lever sina framgångsrika liv i New York. Leo är webbdesigner. Genom sitt växande bolag har han nyligen kommit i kontakt med finansvärlden och tvingas ta stora beslut. Ellen är en hängiven läkare. Hon gör sitt bästa för att rädda liv under sina långa skift på akuten. Därför är det den filippinska barnflickan Gloria som mestadels tar hand om deras 8-åriga dotter Jackie. Ellens ogillande av den här situationen får henne att omdefiniera sina prioriteringar. Leos beslut att åka på affärsresa till Thailand får dessutom digra konsekvenser för alla. Skådespelare: Sophie Nyweide, Marife Necesito, Thomas McCarthy, Michelle Williams, Gael García Bernal.

Filmen visas på SVT1 klockan 23:35 – 01:35

Kommissarien och havet: Ett liv utan lögn

Svensk-tyskt kriminaldrama från 2010. De två paren, Konrad och Ivonne Baumann och Paul och Britta Hansen tillbringar semestern tillsammans på Gotland. Men för Konrad och Ivonne förvandlas semestern till en mardröm när deras dotter försvinner. Robert och hans kollegor utreder fallet som tar en dramatisk vändning när Konrad hittas död. Skådespelare: Fritzi Haberlandt, Sibel Kekilli, Nicole Heesters, Simon Schwarz, Marcus Mittermeier, Dieter Mann, Eva Röse, Sólveig Arnarsdóttir, Walter Sittler, Andy Gatjen, Sven Gielnik, Paprika Steen, Inger Nilsson.

Filmen visas på TV4 klockan 01:55 – 03:45

Johnny English Reborn

Johnny English RebornUnder åren sedan MI7:s toppagent försvann från radarn har Johnny English finslipat sina unika färdigheter i en avlägsen del av Asien. Men när hans överordnade får nys om ett mordattentat mot Kinas premiärminister måste de leta reda på den högst okonventionelle agenten. Nu när världen behöver honom än en gång är Johnny English tillbaka i sadeln. Med en enda chans till gottgörelse måste han använda sig av det senaste i hightech-prylar för att avslöja ett konspirationsnätverk som omfattar KGB, CIA och till och med MI7. Med endast dagar till ett toppmöte måste en man använda vartenda trick i rockärmen för att skydda oss alla. För Johnny English är katastrof måhända ett alternativ, men misslyckande är det aldrig.

Trailer för Johnny English Reborn

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:00