Kvällens filmer: Parker, Du, jag och Dupree

Parker

Idag måndag den 25 januari sänds följande filmer på TV: Parker, Du, jag och Dupree

Parker

ParkerAmerikansk action från 2013. En tjuv med ovanlig yrkesetik blir lurad och lämnad i sticket av sina kolleger. Förklädd och hämndlysten, med en oväntad kvinnlig kontakt på insidan, försöker han lägga beslag på bytet efter gängets senaste stöt

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Parker

Du, jag och Dupree

Du, jag och DupreeAmerikansk komedi från 2006. Carl och Molly är nygifta och tycker livet är jättemysigt. Det har ett fint hus och karriärerna är på väg åt rätt håll. Carls vän Dupree däremot glider runt i tillvaron och är den oemotståndlige charmige kompisen. En dag beslutar sig Dupree för att våldgästa det nygifta paret

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Du, jag och Dupree

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *