Kvällens filmer: Påtaglig fara, Terminator 3: Rise of the…

Påtaglig fara, Terminator 3: Rise of the machines, State of play

Påtaglig fara

23:00 – 02:00

Amerikansk action från 1994. Jack Ryan blir chef för CIA när hans chef blir sjuk. Hans första uppdrag blir att utreda mordet på en av presidentens vänner. Offret är en affärsman som visar sig ha hemliga kontakter inom den colombianska knarkkartellen.

Terminator 3: Rise of the machines

21:00 – 23:10

Amerikansk-tysk-brittisk action från 2003. Det är nästan ett decennium sedan John Connor räddade mänskligheten från en säker undergång. Idag är han en vuxen man, men lever ett synnerligen torftigt liv utan vare sig arbete eller hem – allt för att Skynets onda maskiner inte ska kunna lista ut var han befinner sig. Men Skynets mördarcyborg reser tillbaka i tiden för att röja honom ur vägen och Terminator är också på väg tillbaka. , Skådespelare: Nick Stahl, Claire Danes, Arnold Schwarzenegger.

State of play

21:00 – 23:35

Amerikansk thriller från 2009. Kongressmedlemmen Stephen Collins är blivande stjärna i sitt parti, tills hans forskningsassistent och älskarinna mördas och hemligheter uppdagas. Journalisten Cal McCaffrey hamnar i ett dilemma. Å ena sidan är han en gammal vän till Collins, å andra har en obarmhärtig redaktör som ger honom i uppdrag att rapportera om fallet. När Cal och hans partner Della avslöjar en mörkläggning som hotar att skaka hela landets maktstruktur, upptäcker de åtminstone en sanning, när miljarder dollar står på spel är allas integritet och liv hotade. , Skådespelare: Ben Affleck, Helen Mirren, Russell Crowe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *