Kvällens filmer: Safe haven, Rush hour, Margaret

Safe haven

Idag onsdag den 16 november sänds följande filmer på TV: Safe haven, Rush hour, Margaret

Safe haven

Safe havenAmerikanskt drama från 2013. En ung kvinna med okänd bakgrund kommer till en småstad i North Carolina. Eftersom hon är ovillig att umgås med människorna i samhället väcks snart frågor om hennes förflutna. Långsamt börjar hon att göra sig hemmastadd och inleder ett förhållande med Alex, ett butiksbiträde som är änkling och har två små barn. Men mörka hemligheter inkräktar på hennes nya liv. En främling dyker upp och hotar att krossa drömmen. Nu måste Katie förlita sig på kärlekens kraft för att ta sig vidare i livet. Skådespelare: Irene Ziegler, Jon Kohler, Julianne Hough.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Rush hour

Rush hourAmerikansk actionkomedi från 1998. Poliskommissarie Lee sänds från Hong Kong till USA för att utreda kidnappningen av en kinesisk diplomats dotter. FBI vill inte att en utomstående som Lee lägger sig i deras utredning vilket gör att de parar ihop honom med Los Angeles-kriminalaren James Carter – en arrogant polis med talets gåva. De två männen kommer inte alls överens men när de upptäcker att de utnyttjas försöker de lösa fallet tillsammans. Skådespelare: Chris Tucker, Jackie Chan.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Margaret

MargaretAmerikanskt drama från 2011. Margaret försöker hitta sin plats i världen som ung vuxen, men när hon blir inblandad i en tragisk trafikolycka börjar hon tappa fotfästet. Hon söker desperat efter mänsklig kontakt och bekräftelse, men har svårt att finna det. Skådespelare: Matt Damon, Mark Ruffalo, Anna Paquin.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *