Kvällens filmer: Sharknado, Dodgeball: En komedi som siktar lågt,…

Sharknado

Idag måndag den 1 augusti sänds följande filmer på TV: Sharknado, Dodgeball: En komedi som siktar lågt, Unbreakable, Dior and I, Beck: Den svaga länken, forts

Sharknado

SharknadoAmerikansk skräck från 2013. En enorm orkan sveper in över Los Angeles samtidigt som tusentals hajar terroriserar den vattendränkta befolkningen. När de snabba vindarna formar tornados i öknen härskar naturens dödligaste djur över vattnet, luften och jorden. Skådespelare: Tara Reid, John Heard, Ian Ziering.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Dodgeball: En komedi som siktar lågt

Dodgeball: En komedi som siktar lågtAmerikansk komedi från 2004. White Goodman äger fitnesskedjan Globo gym och nu är han ute efter Peter La Fleurs gym. Peter som är i stort behov av pengar för att rädda sitt gym inser att han måste göra något fort för att slippa sälja sitt kära livsverk till Goodman. Tillsammans med sina vänner bestämmer sig Peter för att ställa upp i en spökbollsturnering i Las Vegas med hopp om att vinna och kamma hem prispengarna. Men Goodman bestämmer sig för att ställa upp med ett eget lag och snuva Peter på vinsten. Skådespelare: Ben Stiller, Rip Torn, Christine Taylor, Vince Vaughn, Justin Long, Stephen Root, Vince Vaugh.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Unbreakable

UnbreakableAmerikansk thriller från 2000. Efter en fruktansvärd tågolycka med 131 döda återfinns bara en överlevande, David Dunne. Han har inte fått en enda skråma. Det verkar som ett mirakel. Men en främling vid namn Elijah Price dyker upp och har en minst sagt udda förklaring till olyckan. Skådespelare: Bruce Willis, Samuel L Jackson, Robin Wright Penn.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00

Dior and I

Dior and IK special sommar. Fransk dokumentär från 2014. Följ med in i en av modevärldens högborgar – huset Dior!. Här har belgaren Raf Simons just tagit över som kreativ chef, efter några turbulenta år som säkert hade fått grundaren Christian Dior att rotera i sin grav. Dior blev världskänd redan på 1950-talet med ”The new look”. Nu som då är pressen enorm under det topphemliga arbetet med den nya kollektionen, som dessutom är Raf Simons första. Som tur är har han en inre cirkel av luttrade tillskärare och sömmerskor. Med humor och fantastisk yrkesskicklighet måste de föra arbetet i hamn. Men tiden är knapp, catwalken väntar. Medverkande: Grace Coddington, Raf Simons, Isabelle Huppert,.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Beck: Den svaga länken, forts

Beck: Den svaga länken, fortsSvenskt kriminaldrama från 2007. Martin Beck och hans kollegor i riksmordkommissionen får fullt upp när en ung kvinna hittas brutalt våldtagen och mördad i en stadspark. Ledtrådarna är få och frågeställningarna är många. En man dyker plötsligt upp på brottsplatsen och hävdar att han gjort viktiga iakttagelser. Vem är han och är hans observationer tillförlitliga?. Är det möjligt att han har något med mordet att göra och kan det finnas en koppling till andra fall?. Skådespelare: Marie Göranzon, Ingvar Hirdwall, Peter Hüttner, Peter Haber, Mikael Persbrandt.

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *