Kvällens filmer: Super 8, Life as we know it, Deuce Bigalow: European gigolo,…

Super 8

Idag fredag den 22 januari sänds följande filmer på TV: Super 8, Life as we know it, Deuce Bigalow: European gigolo, Scary movie 4, Chinatown, Bait

Super 8

Super 8Amerikansk science fiction från 2011. Sommaren 1979 är Joe och hans kompisar ute sent för att spela in till sin zombiefilm, och medan kameran rullar blir de vittnen till en tågolycka. När militären anländer kort därefter för att leta efter något hemligt, samtidigt som mystiska saker börjar ske i staden, inser gänget att det kanske inte handlar om någon olycka. Skådespelare: Gabriel Basso, Zach Mills, Noah Emmerich, Ron Eldard, Amanda Michalka, Ryan Lee, Joel Courtney, Elle Fanning, Riley Griffiths, Kyle Chandler.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 00:00

Life as we know it

Life as we know itAmerikansk romantisk komedi från 2010. Efter en katastrofal första dejt inser Holly och Eric att de är varandras exakta motsatser. Det enda som de har gemensamt är att de ogillar varandra, och kärleken till den gemensamma guddottern Sophie. När de plötsligt blir allt Sophie har i världen, blir de tvungna att lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan. Skådespelare: Josh Duhamel, Josh Lucas, Katherine Heigl.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15

Deuce Bigalow: European gigolo

Deuce Bigalow: European gigoloAmerikansk komedi från 2005. Den godhjärtade, men naive Deuce Bigalow trodde att livet som gigolo var över. Men Deuces gode vän, hallicken TJ Hicks blir anklagad för mord och Deuce är den ende som kan rentvå sin vän. Därför beslutar han sig för att bege sig till Europa och gå under täckmantel. Skådespelare: Eddie Griffin, Rob Schneider.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Scary movie 4

Scary movie 4Amerikansk skräck-komedi från 2006. Cindy Campbell satsar på karriär inom hemhälsovård och finner arbete hos en gammal dam i ett ännu äldre hus som är hemsökt av ett spöke. Hon kämpar med att upptäcka livräddande svar genom att försöka tyda olycksbådande meddelanden från andra sidan, söka efter kärlek på övernaturliga ställen och rädda världen från massförintelse. Skådespelare: Craig Bierko, Bill Pullman, Anthony Anderson, Anna Faris, Regina Hall.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 23:00

Chinatown

ChinatownAmerikanskt kriminaldrama från 1974. År 1937 i Los Angeles och privatdetektiven Jake Gittes har bråda tider eftersom staden fullkomligt kryllar av par som vill spionera på sin äkta hälft. Jakes arbete kompliceras dock när han anlitas av en vacker societetsdam som misstänker att hennes man har en annan. Det visar sig nämligen att kvinnans man är inblandad i en mordkomplott. Skådespelare: John Huston, Diane Ladd, John Hillerman, Jack Nicholson, Faye Dunaway.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Bait

BaitAmerikansk skräckfilm från 2012. När ett lugnt samhälle vid havet drabbas av en enorm tsunami blir ett gäng ungdomar med olika bakgrund instängda i en översvämmad livsmedelsaffär. De försöker ta sig ut, men märker snart att situationen är värre än väntat – de riskerar inte bara att drunkna, utan även att bli uppätna av en aggressiv och hungrig vithaj som lurar i vattnet. Den blodtörstiga hajen slukar ungdomarna en efter en, och de inser snart att de måste samarbeta för att ta sig levande ur det hela. Skådespelare: Chris Betts, Sharni Vinson, Simon Edds, Richard Brancatisano, Xavier Samuel.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *