Kvällens filmer: The gangster, the cop, the devil, A quiet place part II,…

The gangster, the cop, the devil

Idag lördag den 6 maj sänds följande filmer på TV: The gangster, the cop, the devil, A quiet place part II, Tomorrow never dies, Pitch perfect, Knight and day, Du har mail, The dark tower, Speed 2: Cruise control, Fast & furious 6, Holmes & Watson

The gangster, the cop, the devil

The gangster, the cop, the devilSydkoreansk action från 2019. Om den mystiske seriemördaren ”K” som härjar i Sydkorea. När maffiabossen Dong-Su med nöd och näppe lyckas överleva en attack från ”K” så ingår han i ett otippat partnerskap med kriminalpolisen Tar-Seok för att försöka hitta och fånga den sadistiske mördaren.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:25. Läs mer om The gangster, the cop, the devil

A quiet place part II

A quiet place part IIAmerikansk thriller från 2020. Efter de dödliga händelserna i hemmet fortsätter familjen Abbott sin kamp för överlevnad i tystnad. Nu tvingas de möta omvärldens terror.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om A quiet place part II

Tomorrow never dies

Tomorrow never diesBrittisk action från 1997. Mediamogulen Elliot Carver planerar att erövra världen och för att lyckas måste han se till att Kina och Storbritannien startar krig mot varandra. Till sin hjälp har James Bond Wai Lin, en vacker, men farlig agent från Kina. Konflikten trappas upp när ett brittisk krigsskepp försvinner utanför Kina och ett tredje världskrig är nära att bryta ut. Kan Bond sätta stopp för det hela innan det är för sent?

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Tomorrow never dies

Pitch perfect

Pitch perfectAmerikansk musikalkomedi från 2012. Barden Universitys kvinnliga sånggrupp The Barden Bellas är på dekis. De för en förödmjukande tillvaro och något måste göras. De tjatar in förstaårsstudenten och dj:n Beca, som bidrar med ett helt nytt sound.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om Pitch perfect

Knight and day

Knight and dayAmerikansk action från 2010. June möter Roy på en flygplats och det visar sig att de ska med samma plan. June blir genast förälskad och tror att hon mött mannen i sitt liv. Men allt tar en abrupt vändning när det visar sig att Roy är en spion på flykt. Nu dras June in i en härva utan dess like och hon måste bestämma sig för om hon kan lita på Roy.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Knight and day

Du har mail

Du har mailAmerikansk romantik komedi från 1998. Kathleens lilla men berömda bokhandel får konkurrens av Joes nya stormarknad och de två blir genast fiender. Samtidigt har Kathleen en flirt på nätet med en anonym man som sen visar sig vara Joe!

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 18:30. Läs mer om Du har mail

The dark tower

The dark towerAmerikansk fantasyvästern från 2017. Den siste revolvermannen, Roland, är den enda som kan rädda universum. Han måste stoppa Mannen i svart från att störta The Dark Tower, som är det som håller ihop hela universum. Action baserat på en Stephen King-roman.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The dark tower

Speed 2: Cruise control

Speed 2: Cruise controlAmerikansk action från 1997. Annie och pojkvännen Alex befinner sig på en lyxkryssare. Det gör även den nyligen sparkade hjärnan bakom kontrollsystemet, som nu är ute efter hämnd. Han sätter yachten på kollisionskurs mot, bland annat, en oljetanker. Som tur är har Alex tränat med Los Angelespolisens SWAT-team. Kan hon rädda människorna ombord?

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:45. Läs mer om Speed 2: Cruise control

Fast & furious 6

Fast & furious 6Amerikansk action från 2013. Dom och Brians senaste äventyr i Rio gav gänget 100 miljoner dollar att dela på och nu är de spridda över världen. Men utan hem känns livet ofullständigt. Samtidigt har Hobbs spionerat på en organisation av dödligt skickliga förare, verksamma i tolv länder. Och hjärnan bakom operationen har en skoningslös sidekick som visar sig vara Doms stora kärlek Letty som han trott var död. Enda sättet att stoppa dem är att slå dem på gatunivå, så Hobbs ber Dom att samla ihop gänget i London. Betalning? Benådning från staten så att de alla kan komma hem och vara med sina familjer igen.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:00. Läs mer om Fast & furious 6

Holmes & Watson

Holmes & WatsonAmerikansk kriminalkomedi från 2018. Den legendariske detektiven Sherlock Holmes och hans trogne följeslagare Doctor Watson är tillbaka i en avsevärt mer komisk tappning än vanligt. Denna gång för att rädda drottning Victorias liv.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 19:00. Läs mer om Holmes & Watson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *