Kvällens filmer: Titanic, Du, jag och Dupree, Percy Jackson och kampen om…

Titanic

Idag söndag den 19 juli sänds följande filmer på TV: Titanic, Du, jag och Dupree, Percy Jackson och kampen om åskviggen, Guess who, Virtuosity

Titanic

TitanicAmerikanskt drama från 1997. Den 10 april 1912 stävar Titanic ut på sin jungfruresa. Ombord finns de unga Rose och Jack. De kommer från skilda världar men möts av en tillfällighet. En film om mänskligt övermod, oövervinnlig tro och gränslös kärlek som berört en hel värld. Skådespelare: Kate Winslet, Billy Zane, Leonardo Dicaprio.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Du, jag och Dupree

Du, jag och DupreeLivet kan knappast bli bättre för det nygifta paret Carl och Molly Peterson. Med ett trevligt hus och framgångsrika karriärer verkar allting gå som på räls. Men ingenting varar för evigt. Carl får lära sig den hårda vägen vad vänskap verkligen innebär, då hans bäste vän Dupree vräks från sin lägenhet och förlorar sitt jobb bara för att han gått på Carl och Mollys bröllop. Carl och Molly gör det rätta och erbjuder sin vän att sova på soffan i några dagar. De får dock snart ångra sin välvilja, då Dupree inte verkar ha minsta tanke på att flytta ut igen. Någonsin.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Percy Jackson och kampen om åskviggen

Percy Jackson och kampen om åskviggenKanadensiskt-amerikanskt äventyr från 2010. Tonåringen Percy upptäcker att han är ättling till en grekisk gud och ger sig ut på ett äventyr för att klara upp en pågående strid mellan gudarna. Han måste resa genom USA tillsammans med vännerna Annabeth, som också är halvgud, och Grover, en satyr, för att lämna tillbaka Zeus stulna åskblixt och förhindra ett krig mellan gudarna. Skådespelare: Sean Bean, Pierce Brosnan, Uma Thurman, Logan Lerman, Brandon T. Jackson.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 14:45

Guess who

Guess whoAmerikansk romantisk komedi från 2005. När Theresa tar med sig fästmannen Simon hem till sina föräldrars 25-åriga bröllopsdag, har hon glömt att nämna en liten detalj, att Simon är vit. Theresas pappa Percy tar till alla knep för att bryta sin dotters förlovning. Han gör allt för att Simon ska känna sig ovälkommen och icke önskvärd i familjen. Han kollar upp svärsonens ekonomi och låser in honom i källaren. När Percy skadeglatt avslöjar Simons pinsammaste hemlighet leder detta till en serie galna förvecklingar. Skådespelare: Ashton Kutcher, Zoe Saldana, Bernie Mac.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 13:25

Virtuosity

VirtuosityAmerikansk science fiction från 1995. En datagenererad psykopat, SID 6.7, är framtagen för att sätta polisen i Los Angeles på prov. Han består av 200 personligheter, alla beryktade mördare såsom Charles Manson och Adolf Hitler. Den enda som kan sätta stopp för Sid är polisen Parker Barnes, som för tillfället sitter i fängelse efter att han tagit lagen i egna händer. Men hur kan man stoppa en virtuell varelse?. Skådespelare: Kelly Lynch, William Forsythe, Russel Crowe, Denzel Washington.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *