Kvällens filmer: Twilight, 27 dresses, Just friends, Skuggan av ett tvivel

Twilight

Idag tisdag den 14 juni sänds följande filmer på TV: Twilight, 27 dresses, Just friends, Skuggan av ett tvivel

Twilight

TwilightAmerikansk romantisk drama från 2008. Bella Swan har alltid varit annorlunda och aldrig brytt sig om att passa in bland de trendiga och ytliga tjejerna på hennes gymnasieskola. När hennes mamma gifter om sig väljer Bella att flytta till sin pappa som bor i en sömnig liten stad. Hon har inga större förväntningar, men när hon träffar den gåtfulle Edward Cullen tar hennes liv en oväntad vändning. Skådespelare: Ashley Greene, Nikki Reed, Kristen Stewart, Robert Pattinson, Billy Burke.

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

27 dresses

27 dressesAmerikansk romantisk komedi från 2008. Jane är en obotlig romantiker. Hon ställer alltid upp när hennes vänner gifter sig och har varit brudtärna hela 27 gånger. Hennes eget kärleksliv är inte mycket att tala om, men då mannen hon i hemlighet är kär i blir förälskad i hennes lillasyster inser hon att hon måste omvärdera sitt liv. Skådespelare: Malin Åkerman, James Marsden, Katherine Heigl.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 20:30

Just friends

Just friendsTysk-amerikansk-kanadensisk komedi från 2005. Chris stöter på en gammal förälskelse från gymnasiet, vilket är en kvinna vars avvisande omvandlade honom till en rovlysten kvinnojägare. Chris är nu en överlägsen producent i Hollywood och fysiskt sett är han den totala motsatsen jämfört med gymnasiet. Han räknade inte med att han skulle stöta på vännen som han så desperat försökt att glömma. Med chansen att kunna fria till henne igen gör Chris vad som helst för att de ska bli mer än bara vänner. Skådespelare: Amy Smart, Chris Klein, Chris Marquette, Ryan Reynolds, Anna Faris.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:00

Skuggan av ett tvivel

Skuggan av ett tvivelAmerikansk thriller från 1943. En ung kvinna misstänker att morbror Charlie som är på besök inte alls är den han ger sig ut för att vara. Skådespelare: Hume Cronyn, Henry Travers, Joseph Cotten, Teresa Wright, Macdonald Carey.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *