Kvällens filmer: Utan spår, Människor i solen, Watchmen, …

Utan spår, Människor i solen, Watchmen, The Namesake, Step Up 2, Supersugen, Showtime, Across the Universe, Smiley Face

Utan spår

23:50 – 01:30

Som en av FBI:s toppagenter är Jennifer Marsh specialist på att spåra Internetbrottslingar. Men då hon får i uppgift att ta reda på upphovsmannen till en sajt fylld med obehagliga bilder, av plågade djur, tycks hon möta sin överman – eller åtminstone sin like när det gäller datakunskaper. Det verkar vara omöjligt att få fast mannen. När webbmastern tar det hela ett steg längre och börjar använda mänskliga offer blir läget akut. För varje besök till sidan kommer offret närmare döden. Och ju närmare Marsh kommer upphovsmannen, desto närmare kommer han henne…

Människor i solen

21:00 – 22:15

Två norska dysfunktionella fast mycket normala par åker till Sverige – bara för att erfara att deras första dag på semestern är deras sista i livet.

Watchmen

22:15 – 01:30

WatchmenAmerikanskt actiondrama från 2009. Året är 1985 och superhjältar har blivit olagliga. Roschach har tidigare varit medlem i en legion av brottsbekämpande superhjältar och när han hittar en av sina före detta medarbetare mördad kontaktar han resten av sina kollegor. De upptäcker en konspiration som kan få ödesdigra konsekvenser.

The Namesake

01:30 – 04:05

The NamesakeAmerikanskt drama från 2007. Efter att Ashoke och Ashima gift sig flyttar de från Calcutta till New York. De får en son som växer upp i det nya hemlandet. För sonen blir uppväxten en kulturkrock där han försöker leva som en amerikan medan hans föräldrar gör allt för att hålla fast vid de indiska rötterna.

Step Up 2

18:10 – 20:00

Välkommen till The Streets.

Supersugen

21:30 – 23:45

SupersugenSeth och Evan är två socialt odugliga och nördiga killar som går sista året på high school. De två kompisarna är beroende av varandra och har ett mål gemensamt – att bli av med oskulden innan de skiljs åt. Amerikansk komedifilm från 2007.

Showtime

00:45 – 02:40

ShowtimeKommissarie Mitch Preston har varit polis i närmare tjugo år. Han har föga tålamod och vill bli lämnad i fred och sköta sitt jobb. Polisen Trey Sellars är Prestons raka motsats. Amerikansk actionkomedifilm från 2002.

Across the Universe

00:15 – 02:55

Across the UniverseHamnarbetaren Jude reser till Amerika i början av 60-talet för att spåra upp sin far. Där blir han förälskad i den amerikanska tonåringen Lucy. När hennes bror blir värvad till Vietnamkriget blir de involverade som fredsaktivister.

Smiley Face

00:00 – 01:40

Smiley FaceHon skulle vara perfekt som han i ”The Big Lebowski”. Eller som en av dem i ”Dude, Where’s My Car”. Men när man är konstant stenad är det inte lätt att gå på audition.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *