Kvällens filmer: When a man loves a woman, Good Morning, …

Idag onsdag visas följande filmer på TV: When a man loves a woman, Good Morning, Vietnam, Kill Bill – volume 2, Mina jag och Irene, Mina jag och Irene, forts, Da Vinci-koden

When a man loves a woman

Amerikanskt romantiskt drama från 1994. Michael, Alice och deras två döttrar lever ett till synes lyckligt liv. Bakom idyllen döljer sig en tragisk situation – Alice är alkoholist. När hon en dag tappar fattningen och slår till sin ena dotter så börjar det gå utför.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:15 – 03:45

Good Morning, Vietnam

Amerikansk dramakomedi från 1987. Adrian Cronauer anländer till Saigon och redan morgonen därpå börjar han sända radio på ett sätt som inte tidigare har hörts på det militära området. Adrian Cronauer blev soldaternas idol, befälens mardröm och civilbefolkningens märkligaste upplevelse av en västerlänning.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 21:00 – 23:25

Kill Bill – volume 2

Amerikansk actionthrillerfilm från 2004. Efter fyra år i koma är den före detta yrkesmördaren Black Mamba ute efter hämnd. Hon har redan avverkat de två översta namnen. Men än är det inte säkert att Black Mamba når sitt mål, för Bill har ett sista ess i ärmen.

Filmen visas på SVT1 klockan 01:00 – 03:15

Mina jag och Irene

Amerikansk komedi från 2000. Motorcykelpolisen Charlie är trevlig och omtänksam, men han har en personlighetsklyvning och när han inte tar sin medicin förvandlas han till Hank. De två har inget gemensamt förutom Irene Waters, en vacker kvinna som de båda blir förälskade i. Nu måste Charlie/Hank utkämpa ett krig med sig själv för att vinna Irenes hjärta. Även 9/7.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Mina jag och Irene, forts

Amerikansk komedi från 2000. Motorcykelpolisen Charlie är trevlig och omtänksam, men han har en personlighetsklyvning och när han inte tar sin medicin förvandlas han till Hank. De två har inget gemensamt förutom Irene Waters, en vacker kvinna som de båda blir förälskade i. Nu måste Charlie/Hank utkämpa ett krig med sig själv för att vinna Irenes hjärta.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:30

Da Vinci-koden

Amerikansk thriller från 2006. En tyst och stillsam kväll på museet Louvren i Paris sker ett mord. Detta mord är början på avslöjandet av en illavarslande intrig innehållande hemligheter, som blivit beskyddade av ett sällskap sen Kristi dagar. Offrets barnbarn, kryptografen Sophie Neveu och den kände symbologen Robert Langdon börjar försöka reda ut ledtrådarna vilka leder till Leonardo da Vincis verk. För att komplicera ytterligare blir Langdon och Neveu misstänkta för mordet. Med bara några stegs försprång från polisen leder mysterierna Neveu och Langdon på en farlig resa genom Frankrike, England och genom historien själv.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 00:00