Kvällens filmer: X-men: Days of future past, En galen natt, 1944

X-men: Days of future past

Idag torsdag den 23 februari sänds följande filmer på TV: X-men: Days of future past, En galen natt, 1944

X-men: Days of future past

X-men: Days of future pastAmerikansk action från 2014. Wolverine skickas tillbaka i tiden till 1970-talet för att förhindra en händelseutveckling som riskerar att utplåna mutanter såväl som människor. Men många hinder finns i hans väg, inte minst utmaningen att övertyga dåtidens versioner av Charles Xavier och Magneto om hans uppdrag. Skådespelare: Halle Berry, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Anna Paquin, Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

En galen natt

En galen nattAmerikansk komedi från 2010. Phil och Claire Foster lever ett tryggt, lugnt liv i förorten. För att inte fastna i rutiner går de ut på träff varje torsdag. Men en helt vanlig torsdag vänds deras tillvaro upp och ner, då de misstas för gangsters och måste fly hals över huvud med maffian tätt i hälarna. Det blir en natt de sent ska glömma. Skådespelare: Tina Fey, Mark Ruffalo, Steve Carell.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

1944

1944Estniskt krigsfilm från 2015. Filmen skildrar ett antal unga estniska soldater och deras upplevelser vid fronten under andra världskriget. Vissa strider på den tyska sidan, andra på den ryska. En del har personligen berörts av deporteringarna till Sibirien, andra drömmer om en flyktväg till Sverige. Skådespelare: Maiken Schmidt, Gert Raudsep, Kristjan Üksküla, Kaspar Velberg.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:20

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *