Kvällens filmer: Jerry Maguire, Obsessed, Nära & kära, Sn…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Jerry Maguire, Obsessed, Nära & kära, Snyltgästen, Pathfinder, Casanova

Jerry Maguire

Jerry MaguireAmerikansk komedi från 1996. Jerry är sportagent på en stor firma och han har idéer om hur företaget skulle kunna förändra sin verksamhet till det bättre. När han presenterar dem för sina medarbetare får han dock sparken och med en trogen kollega och sin enda klient bestämmer han sig för att starta eget.

Trailer för Jerry Maguire

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:50

Obsessed

ObsessedAmerikanskt thriller från 2009. Derek Charles är en framgångsrik kapitalförvaltare som just har fått en rejäl befordran. Han är lycklig med sin karriär och i sitt äktenskap med den vackra Sharon, men när Lisa, en vikarie på arbetsplatsen börjar förfölja Derek hamnar allt han har arbetat för i fara.

Trailer för Obsessed

Filmen visas på Sjuan klockan 03:00 – 05:20

Nära & kära

Amerikansk romantisk komedi från 2005. Rafi Gardet är en 37-årig kvinna med en ledande position inom Manhattans modevärld. Hon har nyligen upplevt en plågsam skilsmässa och går i terapi. Under ett biobesök tillsammans med några vänner lär hon känna David Bloomberg, en 23-årig attraktiv målare som just avslutat sina konststudier. Ljuv musik uppstår trots åldersskillnaden och Rafi får mycket att tala om med sin terapeut.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:15

Snyltgästen

Amerikansk romantisk komedi från 1992. Arkitekten Newton Davies förälskar sig i sin barndomsvän Becky, men hon tackar nej när han friar. Tre månader senare träffar Davis den vackra servitrisen Gwen som arbetar på en ungersk restaurang. Han berättar om alla sina problem för henne. När Davis lämnar stan flyttar Gwen in i det stora huset och har snart övertygat grannar och andra om att det är hon som är Davis fru.

Filmen visas på TV3 klockan 23:15 – 01:15

Pathfinder

Kanadensisk action från 2007. En ung vikingapojke blir av misstag kvarlämnad under ett av vikingarnas blodiga plundringståg till Amerika. Han tas om hand av en stam amerikanska urinvårare, och när vikingarna 15 år senare återvänder blir han stammens enda hopp om räddning från de brutala nordmännen.

Filmen visas på TV4 klockan 00:00 – 02:15

Casanova

Amerikansk dramakomedi från 2005. För första gången i sitt liv träffar den legendariske Casanova sin drömkvinna, Francesca, som gör något han inte trodde var möjligt: avvisar honom. Han lyckas komma närmare Francesca genom en rad av smarta förklädnader och planerade knep. Men han spelar det farligaste spelet någonsin, där han inte bara riskerar sitt liv och rykte utan även sin enda chans till äkta passion.

Filmen visas på TV8 klockan 20:00 – 22:25