Mammas nya kille säsongsstartar i P3

Den 9 januari smäller det – då är nämligen det efterlängtade humorprogrammet Mammas nya kille (MNK) tillbaka i P3 för en tredje säsong. Och nu är det klart att programmet kommer att sändas under hela 2008 med både en vår- och en höstsäsong.

– Att Mammas nya kille är efterlängtat visar inte minst antalet medlemmar i gruppen ”Mammas nya kille” på Facebook som är startad av fansen själva. Senast vi kollade hade den över 1700 medlemmar, vilket så klart är jättekul, säger MNK-redaktionen.

Fram till säsongsstarten läggs nya videoklipp med karaktärerna ur Mammas nya kille kontinuerligt ut på P3:s hemsida. Och med start den 9 januari kan lyssnarna återuppta radiokontakten med bland andra sidekick-Patrik, livscoachen Peter Nilsson och förvirrade Jenny. Nytt för i år är programpunkten ”Folkets röst” och dessutom får vardagshjälten Thunder en återkommande roll i MNK. Mitt i alltihopa finns Bengt Strömbro som programledare och fast punkt.

Mammas nya kille sänds i P3 onsdagar kl 16:08-18:00 med start den 9 januari 2008, repris lördagar och söndagar kl 11:03-12:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *