Skyfall

Unna dig en riktigt actionfylld kväll med Skyfall, Die Hard – Hämningslöst och mer!

Ikväll har TV-tablån fyllts med en rad fantastiska filmer att njuta av. Bland höjdpunkterna finner vi spänningsfyllda äventyr som Skyfall och Die Hard – Hämningslöst, samt den episka The Huntsman: Winter’s War. För de som gillar action och intriger rekommenderas också The Bourne Identity. Dessutom finns det möjlighet att njuta av de klassiska dramatiserade romantiska filmerna som En plats i solen. Ikväll är verkligen en kväll för filmälskare att sätta sig bekvämt tillrätta och njuta!

Ikväll på TV kan du se följande filmer:

1. ”Skyfall”: En James Bond-film där agent 007 försöker stoppa en farlig skurk som hotar att förstöra MI6.

2. ”Die Hard – Hämningslöst”: En actionfilm där en ensam New York-polis befinner sig mitt i en gisslansituation på en höghustop.

3. ”The Huntsman: Winter’s War”: En fantasyfilm som utspelar sig i Snövit-berättelsen, där Snövits jägare återvänder för att skydda henne från en ond drottning.

4. ”The Bourne Identity”: En spännande film där en amnesisk man försöker upptäcka sin sanna identitet samtidigt som han jagas av olika agenter.

5. ”En plats i solen”: En klassisk romantisk film där en ambitiös ung man blir förälskad i två kvinnor och står inför svåra val i sin karriär och kärlek.

Det finns också andra sevärda filmer som sänds ikväll på TV.

Skyfall

SkyfallJames Bonds senaste uppdrag har misslyckats och en rad brittiska agenter runt om i världen avslöjas. MI6 hotas både inifrån och utifrån. När chefen M ifrågasätts och plågas av sitt förflutna, finns det bara en person hon kan lita på, James Bond.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Skyfall

Die Hard – Hämningslöst

Die Hard - HämningslöstI sin jakt på hämnd utsätter den galne brottslingen Simon den försupne snuten John McClane för en dödlig lek med tidsinställda bomber. En lek som lamslår hela New York. McClane får oväntad och motvillig hjälp av butiksägaren Zeus Carver.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Die Hard – Hämningslöst

The Huntsman: Winter’s War

The Huntsman: Winter's WarDrottning Ravennas syster Freya får höra talas om systerns öde och samlar sina krigare för att återföra den magiska spegeln till den enda häxa som fortfarande kan tillgodogöra sig dess krafter. När Freya upptäcker att hennes syster går att återuppliva står det förtrollade landet plötsligt inför sitt största hot någonsin.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The Huntsman: Winter’s War

The Bourne Identity

The Bourne IdentityEn kvinna hjälper en man med minnesförlust och ett farligt förflutet att undvika lönnmördare, samtidigt som han försöker komma ihåg vem han är.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:00. Läs mer om The Bourne Identity

En plats i solen

En plats i solenCykelfantasterna Rachel och Jon vill hitta ett eget semesterboende i Spanien, där de kan tillbringa pensionen. De vill ha en härlig trädgård och en fastighet stor nog att rymma deras fem barn, som vill hälsa på ofta.

Filmen visas på Sjuan med start klockan 19:00. Läs mer om En plats i solen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *