Kvällens filmer: Election, Snuten i varuhuset, The dark tower, Homefront,…

Election

Idag lördag den 13 november sänds följande filmer på TV: Election, Snuten i varuhuset, The dark tower, Homefront, Grease, Rocketman, The book of Henry, John Q, General Commander, Hannibal

Election

ElectionTracy Flick är den smartaste studenten i sin skola Carver High. När det är dags för elevrådsval kandiderar naturligtvis Tracy men hon får oväntad konkurrens från Jack som mutats att ställa upp i valet av en av skolans lärare, Jim McAllister.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:30. Läs mer om Election

Snuten i varuhuset

Snuten i varuhusetAmerikansk actionkomedi från 2009. Paul Blart är en mildsinnad småbarnsförälder som arbetar som säkerhetsvakt på ett varuhus. Han har om och om igen försökt komma in på polishögskolan, men utan att lyckas – främst på grund av att han är överviktig. En dag tar den organiserade brottsligheten över varuhuset och tar gisslan. På insidan finns Blart. Han vägrar att lämna, ty han har ansvar för säkerheten. På så sätt blir han polisens ögon på insidan. På egen hand försöker han hindra för gangstrarna.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 19:10. Läs mer om Snuten i varuhuset

The dark tower

The dark towerAmerikansk fantasyvästern från 2017. Den siste revolvermannen, Roland, är den enda som kan rädda universum. Han måste stoppa Mannen i svart från att störta The Dark Tower, som är det som håller ihop hela universum. Action baserat på en Stephen King-roman.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om The dark tower

Homefront

HomefrontAmerikansk action från 2013. Phil är en narkotikaagent som efter att hans fru dött säger upp sig och flyttar med sin dotter till en lugn småstad. Det dröjer inte länge innan han hamnar i bråk med en lokal knarkboss.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Homefront

Grease

GreaseAmerikansk musikal från 1978. Under ett besök i USA möter Sandy, från Australien, Danny Zuko och de blir förälskade. Till Sandys lycka bestämmer sig familjen för att stanna i USA. När Sandy sedan dyker upp på Dannys skola reagerar han inte som hon hoppats. Danny är ledare för det coola gänget T-birds och har ett rykte att leva upp till och Sandy passar inte in i hans livsstil. Sandy försöker att hitta vänner bland tjejerna i gänget Pink Ladies men hennes propra yttre får de andra tjejerna att göra narr av henne. Något måste göras, det är dags att göra sig av med den mesiga Sandy och tuffa till sig. Frågan är om Danny då kommer att vilja ha henne.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00. Läs mer om Grease

Rocketman

RocketmanBrittiskt drama från 2019. Drama om Elton Johns liv och karriär till tonerna av alla de klassiska hits som skrivit in honom i musikhistorien. Här får vi följa hur blyge londonkillen Reginald Dwight förvandlades till superstjärna genom stor talang och möten med nyckelpersoner som medkompositören Bernie Taupin. Men i skuggan av rampljuset brottas han också med sina demoner.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15. Läs mer om Rocketman

The book of Henry

The book of HenryAmerikanskt drama från 2017. Den ensamstående mamman Susan Carpenter jobbar som servitris på ett café tillsammans med sin vän Sheila. Hennes yngsta son Peter är en lekfull åttaåring, medan hennes äldsta son Henry tar hand om dem på sitt speciella sätt då han rusar fram genom dagen likt en komet. Hon upptäcker att deras grannar, där bland annat Henrys snälla klasskompis Christina bor, bär på en farlig hemlighet. Henry kommer på en plan för att rädda Christina, men Susan upptäcker att hon är dess huvudfigur.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om The book of Henry

John Q

John QAmerikanskt drama från 2002. John Quincy Archibalds son Michael kollapsar på grund av hjärtfel under en fotbollsmatch. John kör Michael till akuten, där han får veta ett Michaels enda hopp är en hjärttransplantation. Johns försäkring täcker dock inte kostnaderna för operationen. John Q tar därför sjukhuspersonalen och patienterna som gisslan tills läkarna går med på att genomföra den.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om John Q

General Commander

General CommanderAmerikansk action från 2019. När CIA-agenten Jake Alexander ser en medlem i sitt team dödas under en hemlig operation kräver han att man ska hämnas på den skyldige maffiabossen. Men CIA vägrar att godkänna mordet, så Jake och hans gäng hoppar av från myndigheten och bildar en insatsstyrka med ett enda uppdrag: hämnd.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om General Commander

Hannibal

HannibalAmerikansk skräck från 2001. Efter att ha rymt från mentalsjukhuset gömmer sig doktor Lecter i Florens i Italien. Hemma i USA är ett av hans offer, Mason Verger, ute efter hämnd. Vanställd och beroende av livsuppehållande medel, planerar han att locka Lecter från sitt gömställe genom att använda det enda Lecter verkligen bryr sig om: Clarice Starling.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 22:25. Läs mer om Hannibal

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *