Kvällens filmer: Hitman, Min låtsasfru, Rock of ages, Polisskolan 3:…

Hitman

Idag fredag den 12 november sänds följande filmer på TV: Hitman, Min låtsasfru, Rock of ages, Polisskolan 3: Begåvningsreserven, Gruppen

Hitman

HitmanFransk-amerikansk action från 2007. Från födelsen har han tränats till mördare. Han är känd endast som Agent 47 och hör till världens främsta yrkesmördare. Han har aldrig misslyckats med ett uppdrag. Men sedan ett attentat i Ryssland tagit en oförutsedd vändning upptäcker han att hans egen organisation vänt honom ryggen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Hitman

Min låtsasfru

Min låtsasfruAmerikansk komedi från 2011. Den framgångsrike plastikkirurgen Danny bär vigselring och låtsas vara olyckligt gift för att få kvinnor på kroken. En dag träffar han drömkvinnan, Palmer. För att förföra henne får Danny sin assistent Kathrine att låtsas vara hustrun som han ska skiljas från. Snart är han dock intrasslad i ett nät av lögner.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Min låtsasfru

Rock of ages

Rock of agesAmerikansk musikal från 2012. Sherrie Christian reser till Hollywood i hopp om att bli sångerska. Där träffar hon Drew Boley, som har samma dröm. Filmen bygger på Broadwaymusikalen med samma namn och innehåller musik av Guns N’ Roses, Twisted Sister, Joan Jett med flera.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Rock of ages

Polisskolan 3: Begåvningsreserven

Polisskolan 3: BegåvningsreservenAmerikansk komedi från 1986. När delstaten måste spara pengar bestämmer sig guvernören för att stänga en av de två polisskolor som finns där. För att bestämma vilken av dem som ska få slå igen ska båda skolorna utvärderas under några veckor. Något som leder till att de tar till fula knep för att bli utvald.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:00. Läs mer om Polisskolan 3: Begåvningsreserven

Gruppen

GruppenAntoine deltar i en skrivarkurs i en liten stad i Frankrike. Gruppen bestämmer sig för att skriva en kriminalroman som ska utspela sig mot bakgrund av stadens historia av arbetarkamp och rasism. Antoine är emot valet av tema och hans aggressiva reaktion fascinerar författaren Olivia, som vill försöka lära känna och förstå honom.

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om Gruppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *