Jumanji: Welcome to the Jungle

En mix av äventyr, spänning och skönhet på TV ikväll!

Ikväll bjuds det på ett brett utbud av fantastiska filmer på TV, inklusive spänningsfyllda Jumanji: Welcome to the Jungle, nervkittlande Cape Fear och den gripande Världens vackraste pojke. Missa inte chansen att njuta av en filmkväll fylld med underhållning och känslomässiga resor.

Ikväll på TV sänds flera sevärda filmer. Jumanji: Welcome to the Jungle är en spännande äventyrsfilm där fyra tonåringar fastnar i ett magiskt spel. Cape Fear är en ryslig thriller om en psykotisk förbrytare som hämnas på sin före detta advokat. Världens vackraste pojke är en gripande drama om en ung pojkes dröm om att bli modell. Utöver dessa filmer finns det även andra sevärda filmer att titta på ikväll.

Jumanji: Welcome to the Jungle

Jumanji: Welcome to the JungleFyra tonåringar upptäcker ett gammalt tv-spel de tidigare aldrig hört talas om och blir snabbt fängslade av spelets djungelmiljöer. De antar spelfigurernas personor: spelnörden Spencer blir en orädd äventyrare, sportfånen Fridge förvandlas till ett geni, den populära tjejen Bethany blir till en medelålders manlig professor och den väna Martha transformeras till en tuff krigare. De inser snart att målet med att spela Jumanji inte är att vinna – det är att överleva.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Jumanji: Welcome to the Jungle

Cape Fear

Cape FearFör 14 år sedan försvarade Sam Bowden den psykotiske våldtäktsmannen Max Cody i en rättegång där Max blev dömd till 14 års fängelse. Nu vill Max kräva hämnd, och Sam blir tvungen att ta till oortodoxa metoder för att beskydda sin familj.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Cape Fear

Världens vackraste pojke

Världens vackraste pojkeDet har gått 50 år sedan Luchino Viscontis Döden i Venedig hade världspremiär och regissören utnämnde sin Tadzio till ”världens vackraste pojke”. Filmens skugga hänger fortfarande tung över Björn Andrésen vars liv kom att bli en osannolik resa genom strålande ljus och bottenlöst mörker. Kort sagt, ett fascinerande livsöde som inte liknar något annat.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:30. Läs mer om Världens vackraste pojke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *