Grown Ups

Kvällens tv-filmer: Grown Ups, Little och Yesterday

Ikväll bjuds det på en fantastisk filmkväll med ett imponerande utbud på TV. Bland de höjdpunkterna finns filmer som Grown Ups, Little och Yesterday. Så se till att slå dig ner i soffan och njut av en underhållande kväll framför rutan!

Ikväll sänds följande filmer på TV:

1. Grown Ups: Efter att ha förlorat en barndomsvän återförenas fem vänner vid en begravning och tillbringar en helg tillsammans. En rolig komedi om vänskap och vuxenlivet. (Filmen är värd att nämna.)

2. Little: En framgångsrik affärskvinna vaknar upp som sin yngre jag och får ta itu med livets utmaningar på nytt. En härlig mix av komedi och feel good. (Filmen är värd att nämna.)

Andra sevärda filmer som också visas ikväll finns att välja mellan.

Grown Ups

Grown UpsNågra vänner och före detta lagkamrater inser att ålder inte nödvändigtvis innebär mognad, när de återförenas för att hedra minnet av sin avlidna baskettränare.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 17:00. Läs mer om Grown Ups

Little

LittleDen elaka karriärkvinnan Jordan Sanders vaknar en dag upp som sitt 13-åriga jag, precis innan en viktig presentation. Hennes assistent April är den enda som känner till hemligheten att hennes chef och plågoande nu är fast i en tonårings kropp.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 21:55. Läs mer om Little

Yesterday

YesterdayEn kämpande låtskrivare i en liten engelsk kuststad drömmar om berömmelse försvinner snabbt, trots den stora hängivenheten och stödet från sin barndomsbästis Ellie. Efter en bussolycka under en mystisk global blackout, vaknar Jack för att upptäcka att The Beatles aldrig har existerat…och han finner sig själv med ett mycket komplicerat problem.

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Yesterday

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *