Kvällens filmer: 12 dates of Christmas, Du har mail, Omby…

Idag måndag visas följande filmer på TV: 12 dates of Christmas, Du har mail, Ombytta roller, Dumpa honom, Killers, En enkel till Antibes, Fred Claus, Benjamin Buttons otroliga liv

12 dates of Christmas

12 Dates of ChristmasAmerikansk dramakomedi från 2011. Kate är fast i en loop och måste upprepa julafton om och om igen tills hon finner sann kärlek.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 17:15 – 19:00

Du har mail

Du har mailAmerikansk romantik komedi från 1998. Kathleens lilla men berömda bokhandel får konkurrens av Joes nya stormarknad och de två blir genast fiender. Samtidigt har Kathleen en flirt på nätet med en anonym man som sen visar sig vara Joe!.

Trailer för Du har mail

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 23:30

Ombytta roller

Amerikansk komedi från 1983. De två förmögna bröderna Duke slår vad om en dollar om vad som kommer att ske om man låter en hemlös man ta en rik mans plats och vice versa. Deras offer för vadet blir den framgångsrike börsmäklaren Louis Winthorpe III och tiggaren Billy Ray Valentine.

Filmen visas på Sjuan klockan 17:10 – 19:30

Dumpa honom

Amerikansk romantisk komedi från 2009. Gigi söker efter kärleken men hennes tendens att analysera sönder allt ställer till det för henne. Beth lever tillsammans med Neil och vill inget hellre än att de ska gifta sig. Ben och Janine är mitt uppe i renoveringen av sitt hus vilket tär på förhållandet.

Filmen visas på Sjuan klockan 19:30 – 22:00

Killers

KillersAmerikansk action från 2010. När Jen träffar Spencer finner hon sina drömmars man. De gifter sig och börjar leva ett lugnt förortsliv. Men vad Jen inte vet är att Spencer är en internationell spion som gett upp sitt hemliga liv för hennes skull. När hans förflutna hinner ikapp honom vänds deras lugna tillvaro upp och ner.

Trailer för Killers

Filmen visas på Sjuan klockan 22:00 – 00:00

En enkel till Antibes

En enkel till AntibesSvenskt drama från 2011. När änklingen George får reda på att hans barn planerar att lägga vantarna på hans tillgångar innan han dör måste han konfrontera sina livsval. Efter att ha tagit sin unga hemhjälp Maria på bar gärning med att stjäla utpressar George henne till att hjälpa honom med en motattack, som utlöser en kedjereaktion i familjen.

Filmen visas på SVT1 klockan 21:30 – 23:15

Fred Claus

Amerikansk komedi från 2007. Syskonrivalitet är inte ovanligt. Men Fred har det värre än de flesta – hans bror är självaste jultomten!. Fred har satsat på ett liv som bedragare, och nu befinner han sig i verklig knipa. I hopp om att Fred ska bli en bättre människa erbjuder hans givmilde bror honom ett jobb i sin tomteverkstad.

Filmen visas på TV3 klockan 22:30 – 00:40

Benjamin Buttons otroliga liv

Amerikanskt äventyr från 2008. Benjamin Button lever sitt liv baklänges. Han föds som en gammal man och blir sedan kroppsligen yngre för varje år, samtidigt som människorna omkring honom åldras. Hans besynnerliga livshistoria tar sin början i New Orleans 1918 och vi får följa honom genom hela 1900-talet.

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 00:20