Kvällens filmer: What happens in Vegas, Van Wilder: Fresh…

Idag söndag visas följande filmer på TV: What happens in Vegas, Van Wilder: Freshman year, Morning glory, Nio månader, Fred Claus, Ocean’s twelve, One true thing, National lampoon’s Christmas vacation 2, Jägarna 2, Jägarna 2, forts

What happens in Vegas

What Happens in VegasAmerikansk romantisk komedi från 2008. Två singlar träffas i Las Vegas och efter några timmars vilt festande står de framför altaret. Dagen därpå förstår de båda att de begått ett misstag. Men situationen förändras drastisk när en av dem vinner tre miljoner dollar i en spelmaskin.

Trailer för What happens in Vegas

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:00 – 22:55

Van Wilder: Freshman year

Amerikansk komedi från 2009. Skolan är ännu inte det partyparadis som Van hade förväntat sig. Och inte nog med det – alla studentskorna har avgett kyskhetslöfte.

Filmen visas på Kanal 9 klockan 01:55 – 03:40

Morning glory

Morning GloryAmerikansk komedi från 2010. När Becky lyckas tjata till sig ett jobb som redaktionschef på ett morgon-tv-program ser framtiden ljus ut. Problemet är att hennes stjärna, den prisade journalisten Mike Pomeroy, anser sig för god för morgon-tv. Hur ska hon övertyga honom om att de tillsammans kan göra programmet bättre?.

Trailer för Morning glory

Filmen visas på Sjuan klockan 21:00 – 23:05

Nio månader

Amerikansk romantisk komedi från 1995. Samuels och Rebeccas femåriga förhållande har i stort sett varit perfekt. Deras karriärer blomstrar, de har kunnat njuta av romantiska kvällar och nätter i sitt vackra hem i San Francisco och de har haft friheten att ge sig av på små helgutflykter när de har velat. Så en dag får de en överraskning som ställer till kaos i deras perfekta tillvaro – Rebecca är gravid. Samuels liv kommer aldrig mer att bli detsamma. Samuel vill inte alls bli pappa, men Rebecca vill ha barnet, med eller utan honom.

Filmen visas på Sjuan klockan 23:05 – 01:05

Fred Claus

Fred ClausAmerikansk komedi från 2007. Syskonrivalitet är inte ovanligt. Men Fred har det värre än de flesta – hans bror är självaste jultomten!. Fred har satsat på ett liv som bedragare, och nu befinner han sig i verklig knipa. I hopp om att Fred ska bli en bättre människa erbjuder hans givmilde bror honom ett jobb i sin tomteverkstad.

Trailer för Fred Claus

Filmen visas på TV3 klockan 17:45 – 20:00

Ocean’s twelve

Amerikansk action från 2004. Det har gått tre år sedan Danny Ocean och hans medarbetare lyckades med en av alla tiders fräckaste kupper. Målet var ett välfyllt, extremt välbevakat bankvalv på ett lyxhotell i Las Vegas, som drevs av den hänsynslöse Terry Benedict. Nu har han av någon anledning fått tillgång till en ”adresslista” på Oceans gäng, och vill ha sina 160 miljoner tillbaka.

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:25

One true thing

One True ThingAmerikanskt drama från 1998. Ellen Gulden har vigt sitt liv åt journalistkarriären, men när hon får veta att henne mamma, Kate, är döende i cancer ändras hennes liv för alltid. Ellens pappa pressar henne att flytta hem och offra sitt eget liv för mammans skull. Kommunkationen med mamman går dock inte smärtfritt. Väl hemma förändras Ellens attityd när hon inser att detta förmodligen är deras sista Thanksgiving och jul tillsammans. Men spänningar uppstår när en djupt begraven familjehemlighet ser dagens ljus.

Trailer för One true thing

Filmen visas på TV3 klockan 00:25 – 02:55

National lampoon’s Christmas vacation 2

Amerikansk komedi från 2003. Eddie får sparken men skickas ändå på solsemester av sin chef, som hoppas undvika att bli stämd, efter att Eddie blir biten av en försöksapa. Familjen Tuffle hamnar emellertid snart på en öde ö i tropikerna, och Eddie måste visa att han är en riktig karl som kan försörja sina nära och kära.

Filmen visas på TV3 klockan 02:55 – 04:20

Jägarna 2

Svensk kriminalthriller från 2011. Femton år har gått sedan Erik tvingades lämna norrbottenspolisen. Sedan dess har han blivit nationella mordkommissionens bästa förhörsledare. När Eriks chef beordrar honom tillbaka till sin hemstad för att lösa ett brutalt mord återvänder han motvilligt eftersom tanken på att åka tillbaka rör upp otrevliga minnen. Det som först verkar vara ett enkelt mord visar sig snart vara något mycket mer komplicerat.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00

Jägarna 2, forts

Svensk kriminalthriller från 2011. Femton år har gått sedan Erik tvingades lämna norrbottenspolisen. Sedan dess har han blivit nationella mordkommissionens bästa förhörsledare. När Eriks chef beordrar honom tillbaka till sin hemstad för att lösa ett brutalt mord återvänder han motvilligt eftersom tanken på att åka tillbaka rör upp otrevliga minnen. Det som först verkar vara ett enkelt mord visar sig snart vara något mycket mer komplicerat.

Filmen visas på TV4 klockan 22:15 – 23:55