Kvällens filmer: After the Sunset, Utan spår, Firman, Rus…

After the Sunset, Utan spår, Firman, Rush Hour, Van Wilder: Freshman Year, I Hennes Skor, Streets of Blood

After the Sunset

21:30 – 23:05

After the SunsetLivet borde vara enkelt efter en strålande karriär som mästertjuv. Fast Max och Lola dragit sig tillbaka till en paradisö så söker sig problemen dit. Max tidigare antagonist från FBI dyker upp och berättar om ryktena att en ny stor kupp planeras. Kommer Max att kunna hålla sig i skinnet när en ovärderlig diamant anländer med en oceanångare till ön?

Utan spår

23:55 – 01:35

Som en av FBI:s toppagenter är Jennifer Marsh specialist på att spåra Internetbrottslingar. Men då hon får i uppgift att ta reda på upphovsmannen till en sajt fylld med obehagliga bilder, av plågade djur, tycks hon ha mött sin överman – eller åtminstone sin like när det gäller datakunskaper. Det verkar vara omöjligt att få fast mannen. När webbmastern tar det hela ett steg längre och börjar använda mänskliga offer blir läget akut. För varje besök till sidan kommer offret närmare döden. Och ju närmare Marsh kommer upphovsmannen, desto närmare kommer han henne…

Firman

23:55 – 03:10

FirmanAmerikansk thriller från 1993. Mitch McDeere är en ung jurist som får ett jobberbjudande han inte kan avböja. Förförd av pengarna ser han inte den mer lömska sidan av advokatfirman. När två delägare blir mördade kontaktar FBI Mitch och ber honom om information. Mitch befinner sig i en situation där han kan förlora allt.

Rush Hour

22:00 – 00:00

Rush HourPoliskommissarie Lee sänds från Hong Kong till USA för att utreda kidnappningen av en kinesisk diplomats dotter. FBI, som också arbetar på fallet, vill inte att en utomstående som Lee lägger sig i deras utredning vilket gör att de parar ihop honom med Los Angeles-kriminalaren James Carter – en arrogant polis med talets gåva. Amerikansk actionkomedifilm från 1998.

Van Wilder: Freshman Year

00:55 – 02:55

Van Wilder: Freshman Year”Van the Mans” första tid på prestigefyllda Coolidge College. Skolan är ännu inte det partyparadis som Van hade förväntat sig. Och inte nog med det – alla studentskorna har avgett kyskhetslöfte. Amerikansk komedifilm från 2009.

I Hennes Skor

21:00 – 23:45

I Hennes SkorSystrarna Maggie och Rose har ingenting gemensamt förutom skostorleken. De är helt olika när det gäller värderingar, mål och personlig stil, men är trots detta bästa vänner. Maggie är partytjejen som knappt tog examen från high school, byter jobb oftare än hon byter strumpor och tror att hennes största tillgång är utseendet.

Streets of Blood

03:10 – 05:15

Streets of BloodAmerikanskt actiondrama från 2009. En polis i New Orleans omkommer när orkanen Katrina drar fram, det är i alla fall vad man tror. Men så upptäcker hans kollega, Andy Devereaux, att det inte var orkanen som tog död på polisen utan att han blev mördad. Nu måste Andy tillsammans med sin nye partner Stan Green försöka hitta mördaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *