Kvällens filmer: Agatha Christie: Tragedi i tre akter, Be…

Agatha Christie: Tragedi i tre akter, Be Cool, Lord of War

Agatha Christie: Tragedi i tre akter

21:00 – 23:00

Hercule Poirots assistent Arthur Hastings övertalar honom att komma till Acapulco i Mexiko för att vila upp sig och påbörja sina memoarer. Väl där släpas Poirot med på sociala tillställningar med Hastings nya vänner och blir vittne till en serie helt osannolika mord.

Be Cool

22:30 – 01:00

Be CoolAmerikansk actionkomedi från 2005. Den iskalla maffiamedlemmen Chili Palmer har flyttat från Miami till Los Angeles. Han vänder sitt gamla arbete ryggen och försöker sig på en karriär som filmproducent men inser att branschen är alltför osäker. Han ger sig in i musikindustrin och är säker på att lyckas när han träffar den talangfulla Linda Moon. Han bestämmer sig för att göra henne till en stjärna men hans gamla liv gör sig påmint och gör livet surt för honom. Åldersgräns 11 år.

Lord of War

21:00 – 23:25

Lord of WarFilmen handlar om Yuri Orlovs liv, i motgång och medgång, från det tidiga 80-talet i Little Odessa, där han sålde pistoler till gangstrar i sitt kvarter och genom 90-talet då han hade byggt sig ett vapenimperium, där han slutligen formade ett partnerskap med en afrikansk krigsherre och hans psykotiska son. Vi får också träffa hans yngre bror som helst inte vill vara delaktig i affärerna, samt hans fotomodellsfru som är helt ovetandes om vad som pågår. Yuri Orlov slits mellan änglar och demoner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *