Kvällens filmer: The Pastor’s Wife, Role Models, Kärleksb…

The Pastor’s Wife, Role Models, Kärleksbrev

The Pastor’s Wife

21:00 – 22:50

Matthew Winkler var en älskad präst som 2006 sköts till döds i sitt hem i Selmer, Tennessee. Polisen misstänkte snart att det var hans fru Mary som var den skyldige. Hon greps och alla i den lilla staden undrade vad som kunde ha drivit henne till att skjuta sin man när han sov. De skulle få sina svar. Under rättegången blev det uppenbart för alla vad som pågått bakom stängda dörrar i den till synes perfekta familjen. Amerikansk dramafilm från 2011.

Role Models

21:00 – 23:05

Role ModelsDanny och Wheeler arbetar som försäljare av en energidryck. De är trötta på sina jobb och en dag hamnar de i bråk med en trafikpolis, vilket slutar med att de kraschar företagsbilen. De arresteras och rätten ger dem två alternativ: antingen måste de sitta av sin tid i fängelse eller så måste de göra 150 timmars samhällstjänst inom ett mentorsprogram. Efter en dag i detta mentorsprogram tycks fängelset inte längre vara ett särskilt dåligt alternativ. Centrets direktör, exfången Gayle Sweeny, tvingar dem nu att tänka om sitt omogna beteende medan de lär två odrägliga barn om livet, kärleken – och heavy metal.

Kärleksbrev

21:00 – 23:35

Theresa är frånskild och har en son som hon lämnar till ex-maken och dennes nya fru under semestern. Själv åker hon ensam till havet, vandrar på stranden och hittar en flaska med ett fantastiskt kärleksbrev i. Hon förstår att det är skrivet till en död kvinna, blir gripen av ärligheten och passionen. Hon visar det för kompisarna på stora dagstidningen i Chicago där hon jobbar med research. Det publiceras, mot hennes vilja. Brevet väcker uppmärksamhet och via tips från läsarna lyckas hon spåra avsändaren… Text-TV s. 690.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *