Kvällens filmer: Bad boys, Good Morning, Vietnam, Fish tank, Måndag hela…

Bad boys

Idag tisdag den 7 juli sänds följande filmer på TV: Bad boys, Good Morning, Vietnam, Fish tank, Måndag hela veckan, Still Life: A Three Pines Mystery, Terminator

Bad boys

Bad boysDe två poliserna Marcus (Martin Lawrence) och Mike (Will Smith) får sitt livs uppdrag. Heroin till ett värde av en miljon dollar stjäls från polisstationen och de får 72 timmar på sig att hitta heroinet för att rentvå sig själva. Samtidigt blir en vän till dem mördad av en knarklangare. Det finns ett ögonvittne till mordet, men för att hon ska vittna måste poliserna byta identitet med varandra… Text-TV s. 690.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Good Morning, Vietnam

Good Morning, VietnamKlädd i en helt regelvidrig uniform och med ett uppträdande som skulle driva en rutinerad rekrytplågare till hjärtinfarkt anländer discjockeyn Adrian Cronauer till Saigon. Redan morgonen därpå vrålar han ut sitt Good Morning, Vietnam, följt av den våldsammaste rockmusik som någonsin glödgat den militära radiostationens trådar. Adrian Cronauer blev soldaternas idol, befälens mardröm och civilbefolkningens märkligaste upplevelse.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Fish tank

Fish tankBrittiskt drama från 2009. Mia är en stökig tonåring som bor med sin mamma och lillasyster i en betongförort. Hon har blivit avstängd från skolan, har inga vänner och hennes mamma är mest intresserad av att festa. Men när Connor, en charmig, snygg och hederlig man, kommer in i deras liv börjar Mias vardag förändras. Skådespelare: Michael Fassbender, Kierston Wareing, Katie Jarvis.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 23:55

Måndag hela veckan

Måndag hela veckanAmerikansk komedi från 1993. Tv-meteorologen Phil har till sin förtvivlan åter skickats till en småstadshåla för att bevaka den årliga Groundhog Day-festivalen den 2 februari. Det är då murmeldjuret kommer fram och bedömer om våren kommit. Men inget blir som vanligt, det blir måndag hela veckan. Skådespelare: Chris Elliott, Stephen Tobolowsky, Brian Doyle-Murray, Bill Murray, Andie MacDowell.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:00

Still Life: A Three Pines Mystery

Still Life: A Three Pines MysteryDet är tacksägelsedagen i byn Three Pines, en liten tillflyktsort från resten av världen. Här rullar människors liv vanligtvis på i lugn och ro. Men plötsligt hittas en omtycket pensionerad lärare, Jane Neal, mördad i skogen. Byborna tror först att det handlar om en vanlig jaktolycka – men kommissarie Armand Gamache anar ugglor i mossen och är fast besluten att avslöja vad som ligger bakom mordet. Men varför skulle någon i den idylliska byn skjuta en pil genom hjärtat på en gammal dam? Rollen som Garmache spelas av Nathaniel Parker som vi tidigare har sett i rollen som kommissarie Lynley.

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Terminator

TerminatorAmerikansk action från 1984. I det post-apocalyptiska året 2029 ligger Los Angeles i ruiner och styrs av tyranniska maskiner. Kyle Reese, en medlem ur motståndsrörelsen teleporteras tillbaka till 1984. Han ska rädda Sarah Connor, modern till den man som kommer att leda 1900-talets rebeller mot maskinerna, från att avrättas innan hans födelse. Terminator, som är en grym, tungt beväpnad och nästintill oövervinnelig cyborg, sänds tillbaka till samma år för att döda Sarah Connor. Efter att dödat två kvinnor får han upp spåret på den riktiga Sarah Connor och jakten är i full gång. Skådespelare: Linda Hamilton, Paul Winfield, Lance Henriksen, Arnold Schwarzenegger, Michael Biehn.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:30

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *