Kvällens filmer: Lorax, Wedding crashers, Wedding crashers, Bad boys 2

Lorax

Idag onsdag den 8 juli sänds följande filmer på TV: Lorax, Wedding crashers, Wedding crashers, Bad boys 2

Lorax

LoraxAmerikansk animerad komedi från 2012. Tolvårige Ted bor i en stad där inget är riktigt som det verkar. Allt är av plast, även växterna. Ted blir hopplöst förälskad i den vackra Audrey, som drömmer om att få se ett riktigt träd en dag. Så Ted ger sig ut på en resa för att leta efter det som kan ge honom hans drömtjej. Men för att hitta ett träd måste han lära sig historien om Lorax, en charmig varelse som kämpar för att skydda sin värld.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 15:25

Wedding crashers

Wedding crashersAmerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy är två singelkillar som har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig och för John blir det hela ännu mer komplicerat när han faller för Claire. Skådespelare: Jane Seymour, Isla Fisher, Keir O’Donnell, Ellen Dow, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Christopher Walken, Owen Wilson.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Wedding crashers

Wedding crashersAmerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy är två singelkillar som har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig och för John blir det hela ännu mer komplicerat när han faller för Claire. 8/7. Skådespelare: Jane Seymour, Isla Fisher, Keir O’Donnell, Ellen Dow, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Christopher Walken, Owen Wilson.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 22:15

Bad boys 2

Bad boys 2Superstjärnorna Martin Lawrence och Will Smith återförenas som de rappa knarkspanarna Marcus Bennett och Mike Lowrey i den här actionspäckade filmen där de jagar en av den undre världens största skurkar. Den underhållande duon får sig dock en ordentlig törn när det hettar till mellan Mike och Marcus sexiga syster, Syd.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *