Kvällens filmer: Baksmällan, The ghost and the darkness, …

Idag lördag visas följande filmer på TV: Baksmällan, The ghost and the darkness, 40 Year Old Virgin, I Think I Love My Wife, Dark shadows, Den galna professorn, The Incredible Hulk, Dream House, The Spirit, Art of War III: The Retribution

Baksmällan

De planerade en oförglömlig svensexa i Las Vegas. Men dagen efter den stora kvällen minns ingen vad som hände. Varför är det en baby i deras hotellsvit? Vem har tagit in en tiger i badrummet? Varför har en av grabbarna ett ID-band från ett sjukhus runt handleden? Och framförallt: var är brudgummen Doug? Deras bravader på fyllan är ingenting mot vad de tvingas gå igenom under baksmällans värsta timmar.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 21:30 – 23:45

The ghost and the darkness

The Ghost and the DarknessJohn Beaumont, ägare av ett transportföretag, anställer ingenjören John Henry för att anlägga en bro i Uganda. Men när deras arbete avbryts av att flera av arbetarna hittas döda tvingas de inse att de ringats av några blodtörstiga lejon.

Trailer för The ghost and the darkness

Filmen visas på Sjuan klockan 02:05 – 04:30

40 Year Old Virgin

40-årige Andy Stizer (Steve Carell) har åstadkommit ganska mycket i sitt liv. Han har ett behagligt jobb på ett elvaruhus och en trevlig lägenhet med en förnämlig samling actionfigurer. Men det är en sak han inte hunnit med ännu… Andy har aldrig i sitt liv haft sex – inte ens av misstag. Är det egentligen så märkvärdigt? Ja, för Andys arbetskamrater är det verkligen det. Även om de tycker att han är lite underlig, anser de att det är deras plikt att hjälpa Andy ur situationen. Ingenting verkar fungera, tills han möter Trish (Catherine Keener) – en 40-årig trebarnsmor. Andys vänner är uppspelta över att han äntligen ska få till det… ända tills de får höra om den häpnadsväckande överenskommelse som det förälskade paret ingått!

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:25

I Think I Love My Wife

I Think I Love My WifeAktiemäklaren Richard Cooper har allt en man kan önska sig: en lovande karriär, en underbar fru och två vackra barn. Det finns egentligen bara ett enda problem – han är sjukt uttråkad! Richards dagdrömmar om andra kvinnor verkar helt harmlösa, till den dag Nikki, en fantastiskt het vän från gamla tider, plötsligt dyker upp på hans kontor. Nikki iscensätter en katt-och-råtta-lek som utsätter Richards äktenskap för hårda prov.

Trailer för I Think I Love My Wife

Filmen visas på TV3 klockan 23:25 – 01:15

Dark shadows

Dark ShadowsBarnabas Collins levde ett bekymmerslösliv tills han krossade häxan Angeliques hjärta. I vredesmod förvandlande hon honom till vampyr och begravde honom levande. Nu 200 år senare befrias Barnaby ur sin grav och återvänder till sin familjs egendom bara för att upptäcka att hans hem är i ruiner.

Trailer för Dark shadows

Filmen visas på TV4 klockan 21:35 – 22:00

Den galna professorn

Sherman Klump är en collegeprofessor och respekterad forskare i biokemi, som är både vänlig och omtänksam – en riktig hyvens kille. Han är också mycket överviktig, extremt blyg och dessutom klumpig. När Shermans försök att fånga söta studenten Carla Purtys hjärta misslyckas, tar han hjälp av sitt senaste projekt för att öka sina chanser till romantik. Plötsligt har Sherman förvandlats till en smal, vältränad och stilig Buddy Love. En bieffekt av medicinen är ökningen av testosteronnivåerna, vilket får den omtyckte Sherman att förvandlas till en arrogant skitstövel.

Filmen visas på TV6 klockan 16:00 – 18:00

The Incredible Hulk

The Incredible HulkForskaren Bruce Banner finkammar planeten efter ett botemedel, men krigsherrarna som drömmer om att utnyttja hans krafter lämnar honom inte ifred. Efter att ha återvänt hem efter sina resor blir Bruce förföljd av den hänsynslöse The Abomination, ett adrenalinstint monster med matchande superkrafter. Nu måste Banner fatta ett livsavgörande beslut om sitt öde: att leva ett stillsamt liv som forskaren Bruce Banner eller som varelsen Hulken.

Trailer för The Incredible Hulk

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 23:15

Dream House

En framgångsrik New York-författare upptäcker att landsbygden innehåller precis lika stora hot som storstaden efter att ha flyttat med sin familj till en mysig stad i New England och upptäckt att deras vackra nya hem en gång var platsen för ett brutalt mord. Ju närmare författaren och hans fru kommer sin nya granne, desto fler detaljer börjar komma fram om slakten på en hängiven mor och hennes två barn.

Filmen visas på TV6 klockan 23:15 – 01:05

The Spirit

I den här filmen som bygger på serietidningen får vi hänga med en snut tillbaka till Central City. Den här gången omdöpt till The Spirit. Han är där för att ta itu med all skit i stan. Men i hans väg står Octopus som har ihjäl alla som lyckas se hans ansikte. Fast grejen är bara att den här gången har Octopus bestämt sig att ha ihjäl alla, oavsett. The Spirit följer den brutala mördaren i hans fotspår bland nedgångna fabriker, i underjorden, och i hamnen, samtidigt som han ständigt stöter på drösvis med vackra kvinnor som vill ömsom förföra, ömsom döda honom.

Filmen visas på TV6 klockan 01:05 – 02:50

Art of War III: The Retribution

När det inte räcker med internationell diplomati är det dags för extrema handlingar. Agent Neil Shaw är ute på hemligt uppdrag. Hans mål är att förhindra att ett gäng terrorister från Nordkorea får tag på en atombomb. Men när uppdraget blir dödligt dras Shaw in i en kamp för att rädda en vacker samordnare… och åker dit för ett mord han inte begått. Nu är Shaw efterlyst och har bara sin nyblivna partner och den mystiska samordnaren vid sin sida. Han måste lite på sin grymma skicklighet inom kampsport och stentuffa krigarkod för att slå sig fram i Koreas undre värld och hitta terroristerna innan de detonerar bomben på en av FN:s fredsmöten. Nu är det krig, och det är en stor konst.

Filmen visas på TV6 klockan 02:50 – 04:15