Kvällens filmer: Bee Movie, The Hot Chick, Deception, Gol…

Bee Movie, The Hot Chick, Deception, Goldfinger, Åskbollen, Hannibal rising – ondskan vaknar, National Security, Crocodile Dundee, Next, Shaft, Beerfest, Ett päron till farsa, The hard word, Ondskans barn, Generalens dotter, Life, Lykkevej

Bee Movie

18:20 – 20:00

Bee MovieAmerikansk animerad komedifilm från 2007.

The Hot Chick

22:00 – 00:10

The Hot Chick17-åriga Jessica Spencer är pluggets populäraste tjej och fullkomligt odräglig. Hon är snygg, smart och har killen alla vill ha. Men en morgon får hon sitt livs chock, en förbannelse har förvandlat henne till en sluskig 30-årig man. Jessica börjar en vild jakt mot tiden för att hitta ett sätt att häva förbannelsen.

Deception

00:20 – 02:10

DeceptionTed Ryker är toppsäljare och tillhör gräddan i New Yorks näringsliv. Han briljerar i mötesrummet, är skoningslös mot sina konkurrenter och stenhård mot sin unge praktikant, Jamie, en ung säljtalang från landet. Men när Ted träffar Jamies fästmö, Belisa, rämnar hans fasad.

Goldfinger

19:45 – 22:00

GoldfingerBrittisk action från 1964. Bank of England misstänker att Auric Goldfinger ligger bakom en omfattande guldsmuggling. Agent 007, James Bond, får i uppdrag att undersöka saken. Han upptäcker att det som pågår är något mycket större och att Goldfinger planerar att ta över världen.

Åskbollen

22:00 – 00:40

Brittisk action från 1965. Agent 007, James Bond, får i uppdrag att hitta och återta två stulna kärnstridsspetsar som den ondskefulla organisationen Spectre lagt beslag på. Hela världen hålls som gisslan och Bond beger sig till Nassau där han möter den vackra Domino. Frågan är om han kommer lyckas med uppdraget och förhindra att miljoner oskyldiga dödas.

Hannibal rising – ondskan vaknar

00:40 – 03:10

Amerikansk thriller från 2007. När Hannibal förlorar sin familj under grymma omständigheter under andra världskriget hamnar han på barnhem. Flera år senare beger sig Hannibal till Frankrike och hans farbrors fru, lady Murasaki, tar honom under sina vingars beskydd. Hannibal påbörjar sina medicinstudier men kan inte glömma det tragiska öde hans syster gick till mötes och han bestämmer sig för att hämnas de män som var med när hon dog. Åldersgräns 15 år.

National Security

23:30 – 01:15

National SecurityNär den småstöddige Earl Montgomery blir utslängd från polisskolan på grund av sina attitydsproblem tvingas han ta anställning som säkerhetsvakt. En dag på sitt nya jobb hamnar han i konflikt med en självgod byling vid namn Hank Rafferty som han således anmäler för polisövergrepp. Detta leder till Hanks avskedande och följaktligen har inte heller han något annat val än att börja arbeta som säkerhetsvakt – på samma firma som Earl! När Earl sedan får nys om en smugglarliga – och möjligtvis en korruptionshärva inom poliskåren – hamnar både Hank och Earl i livsfara. Frågan är dock om de inte kommer att döda varandra innan den verkliga fienden får tag i dem? Text-TV s. 690.

Crocodile Dundee

20:00 – 22:00

Crocodile DundeeAustraliensisk komedi från 1986. New York-reportern Sue åker till Australien för att träffa och intervjua Michael J Crocodile Dundee, en man som har en egen safari-verksamhet och som just överlevt en krokodilattack. Åldersgräns 11 år.

Next

22:15 – 00:05

NextAmerikanskt actiondrama från 2007. Las Vegas-magikern, Cris Johnson, har en hemlighet som plågar honom, han kan se in i framtiden men inte i mer än två minuter. Han håller en låg profil på grund av de experiment han utsattes för som barn. Men när några terrorister hotar att spränga en kärnladdning i Los Angeles vill FBI ha hans hjälp. Chris är till en början motvillig till att ställa upp men när hans livs kärlek Liz liv hotas ändrar han sig. Åldersgräns 11 år.

Shaft

00:05 – 02:05

ShaftAmerikansk action från 2000. New York-polisen John Shaft griper Walter Wade jr för dråp. Men ögonvittnet försvinner och Wade lyckas bli fri mot borgen och drar till Schweiz. Två år senare återvänder Wade för att ställas inför rätta men han är säker på att han kommer att klara sig på grund av sin fars rikedomar och inflytande. Shaft söker efter vittnet men frågan är om han lyckas hitta henne och dessutom övertyga henne om att vittna, och samtidigt hålla henne från att bli mördad. Åldersgräns 15 år.

Beerfest

22:30 – 00:55

BeerfestTvå amerikanska bröder, Todd och Jan Wolfhouse, reser till Tyskland för att delta i årets Oktoberfest. De snubblar över en superhemlig, forntida öltävling, som sägs vara öldrickares olympiska spel. Efter en förödmjukande första omgång drar de tillbaka till Amerika för att sätta ihop världens bästa lag med öldrickare.

Ett päron till farsa

01:10 – 03:05

Medelklassfamiljen Griswald ger sig ut på en vådlig bilsemester i USA. Färden går från Chicago till västkusten där familjen tänkt besöka ett tivoli.

The hard word

03:10 – 05:15

The Hard WordAustraliensisk dramathriller från 2002. Bröderna Twentyman, Dale, Mal och Shane, sitter i fängelse tillsammans. Deras specialitet är att utföra väpnade rån och de har en regel, ingen får skadas under ett tillslag. Frank Malone, brödernas advokat, är mer intresserad av sin egen framgång än av sina klienters och han inleder en relation med Dales fru Carol. Hon har i sin tur en egen agenda som både bröderna och Malone blir varse när de ska utföra sin sista, stora stöt.

Ondskans barn

01:45 – 03:30

Tio barn föds på samma tidpunkt i en sömnig liten stad. De har alla blont hår, intensivt gröna ögon och övernaturliga krafter. De intelligenta och tystlåtna barnen ogillas av den lokala befolkningen och när folk börjar dö blir faller misstankarna på dem.

Generalens dotter

02:05 – 04:30

Amerikanskt drama från 1999. När Elisabeth Campbell, dotter till en välkänd och respekterad general, hittas våldtagen och mördad får Paul Brenner, sergeant i arméns brottsundersökningsavdelning, 36 timmar på sig att lösa fallet. Om han inte lyckas måste FBI kopplas in. Till sin hjälp får Brenner sin före detta flickvän, officeraren Sarah Sunhill. De två avslöjar en labyrint av sexuell besatthet och svek. När den de tror är gärningsmannen begår självmord tar fallet en helt ny vändning. Åldersgräns 15 år.

Life

03:00 – 04:50

LifeBerättelsen om två vänner som döms till livstidsstraff under 1940-talet. Under de kommande 60 åren, bevittnar de både liv och död, men tillsammans förlorar de aldrig hoppet, om att en dag komma utanför fängelsets murar som fria män. Text-TV s. 690.

Lykkevej

01:05 – 03:10

Sarah lever det perfekta överklasslivet med sin äkta make och tonårsdotter i en av Köpenhamns mest prestigefyllda stadsdelar. Hennes perfekta vardag gör dock en helomvändning när hon en dag får nyheten att hennes man sedan 25 år tillbaka vänsterprasslar. Sarah måste helt plötsligt stå på egna ben så hon flyttar till en mer anspråkslös stadsdel, där hon finner nya vänner och fiender. När hon sedan lär känna en 15 år yngre taxichaufför är det början på ett helt nytt liv…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *