Kvällens filmer: Pretty Woman, Linje 1 2 3 kapad, Friday …

Pretty Woman, Linje 1 2 3 kapad, Friday night lights, Anklagad, Taina II

Pretty Woman

21:00 – 23:25

Pretty WomanEdward är en framgångsrik affärsman. När han en kväll ger sig ut på Los Angeles gator kör han vilse. Då möter han den prostituerade Vivian. Hon visar sig vara raka motsatsen till hans tillrättalagda, korrekta person, och eftersom hon dessutom är både vacker och intelligent erbjuder Edward henne rollen som hans sällskapsdam. För Vivian öppnar sig en helt ny värld där vett och etikett och vackra kläder tillhör vardagen.

Linje 1 2 3 kapad

21:00 – 23:10

Linje 1 2 3 kapadTrafikledaren Walter Garbers vardag i New York blir till kaos efter att fyra män kapar en tunnelbana och tar gisslan. Ryder är den kriminelle mästerskurk som i egenskap av ledare av det beväpnade gänget hotar att skjuta passagerarna om en skyhög lösensumma inte betalas ut. Medan spänningen stiger under Garbers fötter använder han sin detaljerade kunskap om tunnelbanesystemet för att överlista Ryder och rädda gisslan. Men det finns en gåta som Garber inte kan lösa – hur har kaparna tänkt ta sig levande därifrån?

Friday night lights

00:45 – 02:50

Friday Night LightsI den lilla oljestaden Odessa i Texas är ekonomi och framtidsutsikter dystra. Det som håller staden uppe är det framgångsrika laget i amerikansk fotboll under Coach Gaines. Men hoppet har lämnat både invånare och fotbollslag, och det är coach Gaines jobb att peppa laget till framgång. Något som han mirakulöst nog lyckas med. Snart är laget på väg till sitt livs viktigaste tävling.

Anklagad

00:55 – 03:10

Amerikanskt drama från 1988. Filmen bygger på en verklig händelse. Sarah Tobias, en självständig kvinna med tuff livsstil, utsätts för en gruppvåldtäkt av tre män på en bar. Åklagaren Katheryn Murphy bestämmer sig för att hjälpa Sarah trots varningar från sina kollegor. Det blir en tuff kamp att bevisa att Sarah är oskyldig då många anser att hennes klädsel och uppträdande hetsat männen. Åldersgräns 15 år.

Taina II

03:35 – 05:00

Den lilla indianflickan Taina letar efter sin 6-åriga vän Catiti som lämnat sin stam för att kämpa för miljön. Under tiden Taina letar stöter hon ihop med ett gäng pirater som är emot biologisk mångfald.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *