Kvällens filmer: Blended, Geostorm, The goldfinch, Den siste actionhjälten,…

Blended

Idag onsdag den 5 januari sänds följande filmer på TV: Blended, Geostorm, The goldfinch, Den siste actionhjälten, Within, Yogi Björn, Extremt högt och otroligt nära, Nelly Rapp – Monsteragent, Änglagård, Holiday for heroes, Göta kanal 2: Kanalkampen

Blended

BlendedAmerikansk komedi från 2014. Jim och Lauren är två ensamstående föräldrar som hamnar på en blind date med varandra. Deras kväll blir dock helt misslyckad, och de svär på att aldrig ses igen, men när deras familjer av en slump hamnar på samma semesterort får deras romans en andra chans.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 18:45. Läs mer om Blended

Geostorm

GeostormAmerikansk action från 2017. Ett satellitsystem som ska hålla klimatet i schack börjar i stället attackera jorden.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00. Läs mer om Geostorm

The goldfinch

The goldfinchAmerikanskt drama från 2019. Theo var bara 13 år gammal när hans mamma dödades i ett bombattentat mot Metropolitan Museum of Art. Tragedin förändrar allt och tar med honom på en otrolig livsresa där han ständigt bär med sig ett minne från den hemska dagen – en stulen målning av en liten fågel. Ansel Elgort och Nicole Kidman syns i dramat The Goldfinch som bygger på boken Steglitsan av Donna Tartt (Den hemliga historien).

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00. Läs mer om The goldfinch

Den siste actionhjälten

Den siste actionhjältenAmerikansk action från 1993. Danny älskar actionhjälten Jack Slater och av en vän får han en magisk biobiljett till den senaste Slater-rullen. I salongen dras Danny helt plötsligt in i filmduken. Han hamnar i en låtsasvärld där de goda alltid segrar.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Den siste actionhjälten

Within

WithinAmerikansk thriller från 2016. En änkling, hans dotter och hans nya fru flyttar till en lugn förort. Men så börjar konstiga saker hända runt dem och det blir uppenbart att något i deras perfekta hem inte står rätt till. Snart inser de att deras nya hus döljer dödliga hemligheter.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om Within

Yogi Björn

Yogi BjörnAmerikansk familjefilm från 2010. Borgmästare Brown bestämmer sig för att stänga Jellystone Park där björnen Yogi bor tillsammans med sin smartare kompis Bobo och de andra vännerna. Nu måste de komma på en plan för att inte förlora sitt hem, och Yogi får en chans att bevisa att han trots allt är ganska smart.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:15. Läs mer om Yogi Björn

Extremt högt och otroligt nära

Extremt högt och otroligt näraAmerikanskt drama från 2011. Nioåriga Oskar förlorar sin pappa i terrorattacken mot World Trade Center. En tid senare hittar han ledtrådar som pappan gömt, och sökandet börjar. Oskar trotsar sina rädslor och ger sig ut på en lång vandring genom New York för att hitta svar.

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 20:00. Läs mer om Extremt högt och otroligt nära

Nelly Rapp – Monsteragent

Nelly Rapp - MonsteragentNelly och hennes hund London ska tillbringa höstlovet hos sin morbror Hannibal. Men det visar sig att Hannibal inte lever det lugna liv som hon trott – han är en monsteragent! Nelly är snart omgiven av vampyrer, spöken, varulvar och Frankensteinare och dras in i ett gastkramande äventyr där allt hon tidigare trott på sätts på prov.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 20:00. Läs mer om Nelly Rapp – Monsteragent

Änglagård

ÄnglagårdNär enstöringen Erik Zanders okända barnbarn Fanny dyker upp som enda arvinge vid Eriks begravning störs lugnet i den lilla landsortsbyn. Byns rikaste man, Axel Flogfält har trott sig kunna överta Eriks egendom Änglagård men får konkurrens av Fanny.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 22:00. Läs mer om Änglagård

Holiday for heroes

Holiday for heroesAmerikanskt drama från 2019. Audrey och soldaten Matt har brevväxlat i ett helt år och nu ska de få chansen att ses på riktigt för första gången. Kommer julens magi göra deras möte förtrollat och låta deras förhållande lämna brevpappret?

Trailer:

Filmen visas på TV 11 med start klockan 18:20. Läs mer om Holiday for heroes

Göta kanal 2: Kanalkampen

Göta kanal 2: KanalkampenSvensk komedi från 2006. Vonna Jigert på Tricks television tänker göra en dokusåpa baserad på den kända båttävlingen på Göta kanal som hölls i början av 80-talet. Nu måste hon övertala Anderssons båtbygg och Uniship att än en gång tävla mot varandra.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00. Läs mer om Göta kanal 2: Kanalkampen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *