Kvällens filmer: Bröderna Grimm, Anacondas: The Hunt for …

Bröderna Grimm, Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid, Beach, Malibu’s Most Wanted, Chocolat, An American Crime

Bröderna Grimm

21:30 – 23:25

Bröderna GrimmWill och Jake Grimm är resande ”konstnärer” som åker från ort till ort och lovar att försvara ortsbefolkningen från faror. En dag möter de en äkta sagas förbannelse. Den kräver sant mod istället för alla de vanliga falska besvärjelser de brukar leverera.

Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid

23:30 – 01:05

Anacondas: The Hunt for the Blood OrchidEn forskarexpedition ger sig av mot Borneo. De letar efter en orkidé som sägs kunna ge människan längre liv. Vad de hittar i Borneos regnskog är en grupp ovanliga anakondor. Blodorkidén har gjort ormarna längre, snabbare och smartare. Nu måste forskarna hitta en väg ut ur regnskogen genom att vara smartare, snabbare och starkare än jätteormarna. Little.

Beach

23:35 – 02:00

amerikanskt drama från 2000. Richard är i Bangkok där han stöter ihop med den slitne skotten Daffy Duck, som strax innan han tar sitt liv berättar om en hemlig paradisö i södra Thailand. Tillsammans med det franska paret Francoise och Etienne beger sig Richard av för att leta rätt på ön.

Malibu’s Most Wanted

22:00 – 23:40

Malibu's Most WantedHar du någonsin haft känslan av att du har hamnat helt fel? Det stämmer in på Brad, eller B-Rad som han vill bli kallad. Han vill vara en i gänget, det coola innegänget bland Malibus rappare. Hans största önskan är att själv bli rapartist. Men Brad kommer från den fina familjen från den fina delen av stan – han kan väl inte rappa? Amerikansk komedifilm från 2003.

Chocolat

21:00 – 23:20

ChocolatUnder 1950-talet flyttar Vianne Rocher och hennes dotter till en fransk småstad, där Vianne öppnar en chokladbutik. Hennes goda, väldoftande chokladskapelser, blir snart mycket populära, men inte utan en del motstånd från stadens invånare.

An American Crime

02:00 – 04:00

An American CrimeAmerikanskt drama från 2007. Sylvias och Jennies föräldrar ska åka iväg med ett cirkussällskap och lämnar dem hos ensamstående mamman Gertrude. Men Gertrude är psyiskt instabil och barnens liv förvandlas till ett helvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *