Kvällens filmer: Broken English, Wall Street, Assault on Precinct 13, Levande…

Broken English

Idag lördag den 11 juli sänds följande filmer på TV: Broken English, Wall Street, Assault on Precinct 13, Levande måltavla, Master and Commander, True lies, The Game Plan, Magiska systrar, Awake, Dear John, Star Trek IV: The Voyage Home, Helens små underverk, A civil action, Sahara, Maiden heist, Martian child

Broken English

Broken EnglishAmerikansk dramakomedi från 2007. Nora är i 30-årsåldern. Hon är omgiven av vänner som har hittat kärleken och antingen är gifta eller snart kommer att vara det. Själv är hon singel, har ett jobb hon vantrivs med, dras med ångest som hon dämpar med piller, och befarar att hon kommer att behöva tillbringa resten av livet ensam. Skådespelare: Gena Rowlands, Drea de Matteo, Parker Posey.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 00:10

Wall Street

Wall StreetI den här avslöjande filmen får du komma in bakom finansvärldens annars välstängda dörrar. En ambitiös ung mäklare (Charlie Sheen) lockas in i den lukrativa men kriminella världen av företagsspioneri. Och den som lockar in honom är ingen mindre än Wall Streets egen legend Gordon Gekko (en roll som Michael Douglas fick en Oscar för 1987). Snart upptäcker dock den unge mäklaren att priset för att nå de stora och snabba pengarna är alldeles för högt.

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 00:05

Assault on Precinct 13

Assault on Precinct 13Remake av John Carpenters våldsamma kultfilm med samma namn om en nedläggningshotad polisstation som belägras av en beväpnad mobb under en stormig natt. Stationens poliskapten har således inget annat val än att släppa lös några av de häktade så att de kan hjälpa hans uniformerade styrka att försvara byggnaden.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:50

Levande måltavla

Levande måltavlaDen franske industrimagnaten Max Zorin planerar att sätta i gång en jordbävning som ska ödelägga Silicon Valley. Med alla konkurrenter ur vägen räknar han med totalt herravälde över marknaden. James Bond får i uppdrag att stoppa honom.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 22:15

Master and Commander

Master and CommanderKapten ”Lucky” Jack Aubrey är känd för att vara en slagskämpe i den brittiska flottan. Hans skepp; H.M.S. Surprise, blir plötsligt attackerad av en fiende som visar sig starkare. Hans skepp skadas och likaså många av besättningen. Nu slits kaptenen mellan vänskap och plikt. Han sätter av över haven för att fånga sin fiende. Det är ett uppdrag som kan skada hans rykte eller helt enkelt förstöra Lucky Jack och hans besättning. Text-TV s. 690.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

True lies

True liesAmerikansk action från 1994. Harry Tasker jobbar för en hemlig byrå som har som mål att stoppa terrorister men hans fru tror att han är datorförsäljare. När han undersöker en grupp arabiska terrorister känner sig hans fru försummad och är otrogen. När Harry får reda på otroheten bestämmer han sig för att börja spionera på henne. Skådespelare: Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Arnold Schwarzenegger.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 22:20

The Game Plan

The Game PlanEn av USAs tuffaste sportstjärnor ställs inför sin största utmaning hittills – att axla rollen som pappa. Joe Kingman är en superstjärna vars ego är lika stort som en fotbollsplan. Han är i full färd med att ladda inför den stora titelmatchen när hans 8-åriga dotter, som Joe inte ens visste fanns, dyker upp i hans allt annat än barnvänliga ungkarlslya. När matchen närmar sig, börjar Joe inse att den mest meningsfulla segern är att vinna den minsta, men allra viktigaste, beundrarens hjärta.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 17:45

Magiska systrar

Magiska systrarDe två starka självständiga systrarna Sally och Gillian är häxor och det vilar en förbannelse över deras familj. Alla män som förälskar sig i familjens kvinnor dör på fläcken och det sätter förstås käppar i hjulet för systrarnas kärleksliv.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 23:20

Awake

AwakeClayton Beresford lider av hjärtproblem och behöver ett nytt hjärta. När läkarna till slut hittar en donator verkar hans liv äntligen hamna på rätt köl. Men under operationen förvandlas den till en mardröm när han vaknar fullt medveten, men helt paralyserad.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 00:55

Dear John

Dear JohnAmerikanskt drama från 2010. Medan John är på permission i sin hemstad träffar han Savannah, en ung flicka som är på besök i staden. De faller handlöst för varandra. Savannah väntar på att John ska avsluta sin tjänstgöring inom armén och John drömmer om att få flytta ihop med den kvinna som har fångat hans hjärta. Men den 11 september 2001 förändras allt. John anser att det är hans plikt att slåss för sitt land, och under den långa tid som han är borta förälskar sig Savannah i en annan man. Skådespelare: Amanda Seyfried, Richard Jenkins, Channing Tatum.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Star Trek IV: The Voyage Home

Star Trek IV: The Voyage HomeDet är den 23:e århundradet och en mystisk, främmande kraft hotar jorden genom att torka ut haven och förstöra atmosfären. I ett desperat försök att rädda mänskligheten måste Kirk och hans besättning resa tillbaka till San Fransisco år 1986. Där möter de en värld av punk, pizza och kommunala bussar där man måste ha jämna pengar för åka med – saker minst lika främmande som allt de stött på ute i galaxens mest avlägsna områden. Ett spännande, actionspäckat uppdrag för Starship Enterprise. Och jordens framtid ligger i vågskålen…

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 16:40

Helens små underverk

Helens små underverkHelen Harris lever det liv hon alltid drömt om. Hennes karriär på en av Manhattans hetaste modellagenturer är på uppgång och hon tillbringar dagarna på modevisningar och nätterna på heta klubbar. Ett telefonsamtal förändrar hela hennes bekymmerslösa livstil då hon plötsligt skall ansvara för sina systerbarn 15, 10 och 5 år gamla. Ingen tvivlar på att Helen är den coolaste mostern i New York, men vad vet den här glamourtjejen om att uppfostra barn?

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 21:00

A civil action

A civil actionAmerikanskt drama från 1998. Advokaten Jan Schlichtmann blir anlitad av flera familjer i staden Woburn, där barn dött i leukemi. De misstänker att dricksvattnet är orsaken. Det förorenats av flera lokala företag. Det visar sig att företagen är dotterbolag till två av de mäktigaste företagen i USA. Schlitchtmann måste ta till all sin skicklighet och listighet för att kunna slåss mot dem och få dem att betala skadestånd till de drabbade familjerna. Men frågan är om han kommer att lyckas med sitt uppdrag eftersom hans motståndare har obegränsade tillgångar och stort inflytande i samhället. Skådespelare: Zeljko Ivanek, William H. Macy, John Lithgow, Bruce Norris, John Travolta, Tony Shalhoub, Robert Duvall.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:50

Sahara

SaharaÄventyraren Dirk Pitt, åker på sitt livs skattjakt i Västafrikas farliga öken. Tillsammans med sin kompis Al, försöker de hitta ett gammalt spökskepp som sägs ha en värdefull skatt ombord. De allierar sig med Dr. Rojas som förföljs av en hänsynslös diktator. Tillsammans får de veta att det ligger mycket mer än ett spökskepp begravt i Sahara.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 14:00

Maiden heist

Maiden heistAmerikansk komedi från 2009. Tre säkerhetsvakter på ett museum får i uppdrag att transportera bort värdefull konst till ett annat museum. Men några av tavlorna har de blivit speciellt förtjusta i och vill ha dem kvar – därför planerar de en kupp för att stjäla tavlorna. Skådespelare: William H Macy, Marcia Gay Harden,, Christopher Walken, Morgan Freeman.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:40

Martian child

Martian childAmerikanskt drama från 2007. Änklingen David har alltid drömt om att bli pappa, och nu har han bestämt sig för att se till att drömmen går i uppfyllelse. Han adopterar Dennis, en minst sagt egensinnig 6-årig pojke. Dennis är föräldralös och lever i sin egen lilla värld. Han är övertygad om att han är en utomjording från Mars. Skådespelare: Bobby Coleman, Amanda Peet, John Cusack.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 13:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *