Kvällens filmer: Den där Mary, Beck: Skarpt läge, Skicka vidare, Stone, Fired…

Den där Mary

Idag söndag den 12 juli sänds följande filmer på TV: Den där Mary, Beck: Skarpt läge, Skicka vidare, Stone, Fired Up!, Damsels in distress, Something new

Den där Mary

Den där MaryAmerikansk komedi från 1998. Ted har aldrig kunnat glömma sin gamla skolkärlek, den vackra och godhjärtade Mary Jensen. Övertygad om att hon är hans livs stora kärlek anlitar han en privatdetektiv för att leta reda på henne. Dessvärre för Ted förälskar sig detektiven också snart i Mary. Skådespelare: Matt Dillon, Cameron Diaz, Ben Stiller.

Filmen visas på TV3 med start klockan 23:10

Beck: Skarpt läge

Beck: Skarpt lägeSvenskt kriminaldrama från 2006. En kvinna misshandlas brutalt men lyckas fly med sina barn. Senare hittar några sotare liket av en död man i huset kvinnan flytt ifrån. När polisen hittar blod från kvinnan på brottsplatsen tar Martin Beck och hans kollegor upp jakten på den försvunna kvinnan och hennes barn. De får vet att kvinnan håller sig gömd men hon litar inte på polisen och vägrar att ge sig till känna. Samtidigt får Gunvald reda på en mörk hemlighet om sin familj, vilket påverkar hans arbete. Skådespelare: Marie Göranzon, Peter Hüttner, Ingvar Hirdwall, Peter Haber, Mikael Persbrandt.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Skicka vidare

Skicka vidareAmerikanskt drama från 2000. Pedantiska Eugene Simonet är lärare. I hans klass går Trevor. Eleverna får ett uppdrag – att försöka förändra något till det bättre i sin omgivning. Skådespelare: James Caviezel, Jay Mohr, Angie Dickinson, Jon Bon Jovi, Kevin Spacey, Haley Joel Osment, Helen Hunt.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 13:20

Stone

StoneAmerikansk thriller från 2010. Med sin frus hjälp försöker en dömd mordbrännare säkerställa sin frigivning. Planen är att hon ska förföra övervakaren som utvärderar honom. Men parets manipulativa spel får oanade konsekvenser för alla inblandade. Skådespelare: Edward Norton, Milla Jovovich, Robert De Niro.

Trailer:

Filmen visas på TV4 med start klockan 23:10

Fired Up!

Fired Up!Shawn och Nick ser inte alls fram emot sommarens fotbollsläger. Istället lyckas de komma med i Cheerleaderlaget och får följa med på deras träningsläger. Plötsligt befinner de sig i mitten av en uppsjö av läckra tjejer. Killarna kan inte tänka sig något bättre, tills Shawn blir tokförälskad i Carly som misstänker att de bryr sig mer om tjejerna än om sporten. Shawn gör nu sitt allt för att övertyga Carly att de visst är där för att de brinner för Cheerleading, inget annat!

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:00

Damsels in distress

Damsels in distressAmerikansk romantisk komedi från 2011. Dynamiska Violet Wister, principfasta Rose och sexiga Heather bestämmer sig för att förändra livet för studenterna vid ett dåligt universitet. De får även med sig utbytesstudenten Lily i sina försök att hjälpa deprimerade studenter medelst god hygien och dans. Tjejerna inleder förhållanden med en rad killar, däribland charmören Charlie, drömprinsen Xavier och de galna Frank och Thor, som är med i en manlig universitetsförening. Dessa förhållanden sätter såväl tjejernas vänskap som deras mentala hälsa på prov. Skådespelare: Megalyn Echikunwoke, Analeigh Tipton, Ryan Metcalf, Greta Gerwig, Carrie MacLemore.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00

Something new

Something newAmerikansk romantisk komedi från 2006. Kenya är vacker, har uppnått sina karriärmål och arbetar på en advokatfirma. Men i privatlivet har hon inte varit lika framgångsrik. Enligt flera av hennes vänner beror det på att det nog inte finns så många män som lever upp till hennes överdrivet detaljerade idealbild av den perfekte mannen. Skådespelare: Simon Baker, Wendy Raquel Robinson, Sanaa Lathan.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 14:55

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *