Kvällens filmer: Brottsplats Hollywood, Kod Mercury, Smek…

Brottsplats Hollywood, Kod Mercury, Smekmånaden, Bluffen, Dirty dancing 2, Walking Tall: Lone Justice

Brottsplats Hollywood

22:00 – 00:00

Harrison Ford syns i rollen som Joe Gavilan, en ärrad mordutredare som får i uppgift att lösa ett mord på en rapgrupp tillsammans med sin blaserade kollega K.C. Calden. Det udda polisparet riktar snart misstankarna mot den ökände skivbolagsbossen Sartain, en herre som tros ha tagit till våld för att lösa tidigare tvister med artister som hotat bryta sina kontrakt.

Kod Mercury

00:20 – 02:35

En autistisk nioåring, Simon, avkodar en ny topphemlig kod från regeringen, som gömts i en korsordstidning. När han ska hämta ut priset utlöser han ett larm hos Nicholas Kudrow, chefen på National Security Agency. Kudrow säger att koden är till för att skydda amerikanska agenter världen över, och skickar en yrkesmördare som ska göra sig av med Simon. Simons föräldrar dödas, men Simon överlever och gömmer sig på en hemlig plats där han senare hittas av den okonventionelle FBI-agenten Art Jeffries, vars uppdrag är att beskydda pojken från NSA och deras lönnmördare.

Smekmånaden

21:00 – 22:00

SmekmånadenAmerikansk romantisk komedi från 2003. Tom jobbar som vikarierande trafikreporter och Sarah försöker ta sig fram som författare. Genom en slump träffas de och det är kärlek vid första ögonkastet. Det finns dock ett problem, Sarahs förmögna och snobbiga familj, som inte har mycket till övers för Sarahs nya pojkvän.

Bluffen

23:50 – 02:20

Amerikansk dramathriller från 2007. Författaren Clifford har återigen blivit nekad och är desperat. Nu måste han hitta ett nytt ämne att skriva om och kommer på idén att låtsas att han har fått i uppdrag att skriva en biografi om en mytomspunnen industriman, Howard Hughes.

Dirty dancing 2

02:20 – 04:10

Amerikansk romantisk komedi från 2004. Katey Miller flyttar till Havanna med sina föräldrar och sin yngre syster. De bor på ett fint hotell där Katey möter kyparen Javier och de blir vänner. När man upptäcker att de umgås får Javier sparken. För att hjälpa honom att få ihop pengar bjuder Katey in honom att delta i en danstävling.

Walking Tall: Lone Justice

02:05 – 03:55

Walking Tall: Lone JusticeEn rättfärdig småstadssnut lägger polisbrickan på hyllan för att gifta sig och leva ett lugnare liv. Då allmänheten hotas av kriminella gäng och knarklangare har han dock inget annat val än att göra comeback.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *