Kvällens filmer: Captain America: The first avenger, The twilight saga:…

Captain America: The first avenger

Idag lördag den 5 september sänds följande filmer på TV: Captain America: The first avenger, The twilight saga: Breaking dawn part 1, Mumien, The Rock, Meet the Parents – Little Fockers, Here Comes the Boom, The Medallion, Benny & Joon, Bulletproof, Växjörevyn: Trampa i klaveret, Födelsedagen, Desert flower

Captain America: The first avenger

Captain America: The first avengerNär Steven inte blir godkänd för militärtjänstgöring under andra världskriget får han i stället chansen att delta i ett hemligt forskningsprojekt. Det går ut på att skapa den första supersoldaten. Snart är Steven förvandlad till Captain America och är redo att försvara de amerikanska idealen.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 20:00

The twilight saga: Breaking dawn part 1

The twilight saga: Breaking dawn part 1Amerikansk fantasy från 2011. Efter bröllopet tillbringar Bella och Edward sin smekmånad i Brasilien. Men den får ett abrupt slut när de upptäcker att Bella är gravid. Barnet tär på Bella och hon bär det med fara för sitt liv, vilket gör vännen Jacob rasande och Edward förtvivlad. Samtidigt konspirerar Volturi för att göra sig av med Cullens en gång för alla. Skådespelare: Robert Pattinson, Taylor Lautner, Kristen Stewart.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 20:00

Mumien

MumienLångt ute i Egyptens öken håller ett forskarlag på att leta efter outgrävda skatter. Istället råkar de släppa loss en mumie, dömd till evig förbannelse efter att ha älskat med en faraos fru. Filmen utspelas i sann Indiana Jones-anda, med häpnadsväckande specialeffekter och ett stundtals rasande tempo. Brendan Fraser spelar hjälten, Rachel Weisz och John Hannah har två andra stora roller och Arnold Vosloo spelar mumien som inte enbart består av hänsynslösa och mordiska känslor…

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

The Rock

The RockFängelseön Alcatraz ockuperas av elitsoldater. Med turister som gisslan riktar de raketer mot San Francisco. Mannen som kan rädda staden är John Patrick Mason, den ende fånge som rymt från Alcatraz. Han får hjälp av FBI-agenten Stanley Goodspeed.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 22:25

Meet the Parents – Little Fockers

Meet the Parents - Little FockersNär den panke tvåbarnspappan Greg tar extrajobb hos ett läkemedelsbolag börjar svärfar Jack fatta misstankar. När Greg och Pams hela släkt dyker upp på tvillingarnas kalas måste Greg bevisa för Jack att han är fullt kapabel att vara mannen i huset.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 5 med start klockan 20:30

Here Comes the Boom

Here Comes the BoomEn hängiven high school-lärare sätter liv och lem på spel i kampsportsvärlden för att rädda skolans musikundervisning. Under sin storhetstid var Scott Voss en ganska skicklig brottare på collegenivå. Nu är han en 42-årig biologilärare som med åren har blivit allt mer likgiltig inför läraryrket, men när en besvärande nyhet når honom är det något inom honom som vaknar till liv. Skolledningen tänker slopa alla aktiviteter utanför lektionstid och plötsligt känner den mest apatiske läraren på hela skolan att han måste agera. Nu är frågan om den alldaglige lärarens hängivenhet räcker till för att han ska kunna samla ihop tillräckligt mycket pengar för att rädda skolans musikundervisning.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 16:50

The Medallion

The MedallionJackie Chan syns i rollen som Eddie Yang, en Hong Kong-polis som kommer över en mystisk medaljong som förvandlar honom till en kampsportmästare vars like världen aldrig sett. Eddie är fast besluten att ta reda på hängsmyckets hemlighet och ber den vackra Interpol-agenten Nicole James om hjälp. Vad de inte vet är att den ondskefulla skurken Snakehead också är spekulant på den gåtfulla klenoden… Text- TV s. 690.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 23:30

Benny & Joon

Benny & JoonAmerikansk romantisk komedi från 1993. Joon är en mycket intelligent ung kvinna men lider av mentala störningar. Hon bor ihop med sin äldre bror Benny som ensam tagit hand om henne sedan hon var liten. En dag dyker den lite udda figuren Sam upp i deras liv och han och Joon blir förälskade, något som Benny får väldigt svårt att hantera. Skådespelare: Mary Stuart Masterson, Aidan Quinn, Johnny Depp.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 22:30

Bulletproof

BulletproofSmåtjuven Archie Moses anser att Rock Keats är hans bästa vän, ända tills det uppdagas att Keats i själva verket är en förklädd polis. Vid en knarkuppgörelse utbryter skottlossning och Moses råkar av misstag skjuta Keats i huvudet. När Keats har tillfrisknat och återvänder till arbete blir hans första uppdrag att eskortera sin före detta bästa vän Moses hem från Arizona för att han ska kunna vittna mot den knarkkung han arbetet för. Det visar sig bli en resa där de inte går säkra från vare sig polisen, FBI eller knarkkungarna och deras forna vänskap sätts på prov.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 01:20

Växjörevyn: Trampa i klaveret

Växjörevyn: Trampa i klaveretSvensk revyföreställning från 2015. Växjörevyn har tagit fasta på att många trampade i klaveret under föregående år. Det blir snabba ryck och massor med sång, dans och humor. Medverkande: Mats Ericson, Charlene Pihl, Johan Larsson med flera, Nils Åkesson, Maria Wranå,.

Filmen visas på SVT1 med start klockan 14:00

Födelsedagen

FödelsedagenAmerikansk komedi från 1984. Samanthas liv är en katastrof. Till att börja med är hon olyckligt kär i skolans snyggaste kille, och skolans tönt är kär i henne. För att göra saken värre ska hennes syster ska snart gifta sig, vilket gör att hela familjen verkar glömma hennes 16-årsdag,. Saken blir inte bättre av att Samantha måste stå ut med hennes otroligt pinsamma farföräldrar och en irriterande utbytesstudent. Skådespelare: Michael Schoeffling, Haviland Morris, Gedde Watanabe, Molly Ringwald, Justin Henry.

Trailer:

Filmen visas på SVT1 med start klockan 00:10

Desert flower

Desert flowerWaris Dirie föddes i en nomadfamilj i Somalia. Hon blev omskuren som treåring och vid tretton års ålder skulle hon giftas bort med en främmande 60-årig man. Hon flydde då till Europa. Så småningom kom hon att bli en av världens kändaste fotomodeller.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 13:25

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *