Kvällens filmer: Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hj…

Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta, Stranger Than Fiction, Observe and Report, Did You Hear About the Morgans?, Dödligt vapen, Speed Racer, Farväl Bafana, Se7en, Tom i bollen 2, The valley of light

Dagboken: Jag sökte dig och fann mitt hjärta

19:30 – 22:00

Amerikanskt drama från 2004. Den unga Allie kommer på 1940-talet till staden Seabrook i North Carolina där hon möter Noah Calhoun och kärlek uppstår. Flera decennier senare hittas Allies dagbok av Duke, som börjar läsa den för en kvinna han regelbundet besöker på ett sjukhem (n)

Stranger Than Fiction

22:00 – 00:10

Stranger Than FictionHarold Crick lever ett småtrist liv, men allt förändras när han vaknar upp en morgon och plötsligt hör en röst inuti sitt huvud som berättar om alla hans tankar och handlingar. Rösten tillhör författaren Karen Eiffel som precis håller på och skriva klart en bok där Harold är huvudpersonen.

Observe and Report

23:55 – 01:35

Observe and ReportRonnie Barnhardt jobbar som säkerhetschef på ett köpcentrum. När en pervers blottare börjar utsätta besökarna för otrevliga syner ser Ronnie sin chans att få sina drömmar uppfyllda. Blottaren kan bli hans fribiljett in i poliskåren och dessutom ge honom chansen att dejta tjejen han drömmer om, den heta expediten på skönhetsavdelningen.

Did You Hear About the Morgans?

20:00 – 22:10

Paul och Meryl är två framgångsrika New Yorkbor som har separerat på grund av Pauls otrohet. Men när de blir enda vittnen till ett brutalt mord gömmer polisen dem i en småstad – tillsammans. Nu måste de hängivna stadsborna överleva vädret, björnar, frisk luft, och inte minst varandras sällskap!

Dödligt vapen

22:10 – 00:30

Roger börjar bli för gammal för att arbeta som polis… Tycker han… Som grädde på moset får han dessutom en ny partner som har ett rykte om sig att vara ett levande dödligt vapen och dessutom självmordsbenägen. De båda kommer dock bättre och bättre överens allt eftersom tiden går. Text-TV s. 690.

Speed Racer

01:35 – 03:50

Speed RacerSpeed Racer är en talangfull racerförare med en utpräglad vinnarmentalitet. Hans storebror dog i ett racerlopp. Racer blir erbjuden ett lukrativt bud från en stor biltillverkare för att börja köra deras bil. Men han bestämmer sig för att fortsätta köra bilen hans pappa byggt. Bilföretagets VD blir vansinnig och lovar att göra allt för att Racer aldrig någonsin ska lyckas korsa mållinjen. Den här filmen bygger på en japanska mangaserie från 1960-talet.

Farväl Bafana

00:25 – 02:55

Amerikanskt drama från 2007. James Gregory växte upp på en farm på landsbygden under apartheidregimen i Sydafrika och lärde sig prata de svartas språk, xhosa. Han arbetar som fångvaktare och på grund av sina språkkunskaper blir han utsedd till att vakta Nelson Mandela. Under årens lopp förändras Gregorys syn på samhället och han ger sitt stöd till Mandela och ANC:s kamp för att avskaffa apartheid.

Se7en

23:00 – 01:35

Under en rutinutryckning hittas en man som har blivit mördag medan han ätit middag. Någon har skrivit ordet ”Frosseri” bakom kylskåpet i lägenheten. När ytterligare ett brutalt mord uppdagas hittar man ordet ”Girighet” skrivet på brottsplatsen med blod. Poliserna Somerset och Mills lägger nu snabbt ihop ett och ett – och får sju. Man har att göra med en psykopatisk seriemördare som systematiskt dödar sina offer efter De sju dödssynderna.

Tom i bollen 2

02:05 – 03:40

Uppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemsskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas.

The valley of light

02:55 – 05:05

The Valley of LightAmerikanskt drama från 2007. Noah återvänder hem från kriget och upptäcker att hans föräldrar är döda, att hans bror sitter i fängelse och att deras gård blivit såld. Med ingenstans att ta vägen ger han sig i väg och hamnar i en liten stad där han möter krigsänkan Eleanor. Hon låter Noah flytta in på sin farm. Noah blir förälskad i Eleanor men på grund av hans hemska krigsupplevelser kan han inte hantera sina känslor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *