Kvällens filmer: Dirty Dancing, Flammande skyar, Duplicit…

Dirty Dancing, Flammande skyar, Duplicity, D-tox, Wallander – arvet, Re-Animated, 15 minutes

Dirty Dancing

21:00 – 22:55

Dirty DancingDet är sommaren 1963. 17-åriga Baby är på semester med sin familj.

Flammande skyar

16:00 – 17:50

Efter Nora Roberts bok. Före detta Baltimore-polisen Nate Burns vill börja ett nytt liv och flyttar till den avlägsna lilla staden Lunacy i Alaska. Där möter han landsortspiloten Meg Galligan och blir kär i henne.

Duplicity

22:00 – 00:30

Två agenter inleder en kärleksaffär. När de hamnar mitt uppe i ett komplicerat kontraspionage inser de att den tuffaste delen av jobbet är att våga lita på varandra. CIA-agent Claire Stenwick och MI6-agent Ray Koval har lämnat sina respektive länders säkerhetstjänster för att söka lyckan på den privata marknaden. Nu står kampen mellan två multinationella företag och de före detta agenternas uppgift är att säkra patentet för en banbrytande produkt – och alla medel är tillåtna. Men i takt med att risktagandet ökar och mysteriet tätnar, blir Claire och Ray allt mer attraherade av varandra. En maktkamp kantad av ömsom passion, ömsom svek tar sin början.

D-tox

00:30 – 02:20

D-ToxDen alkoholiserade FBI-agenten Jake Malloy checkar in på rehab efter att ha bevittnat ett brutalt mord. Det dröjer inte länge förrän han inser att något är på gång, när patienterna på rehab-kliniken en efter en blir mördade.

Wallander – arvet

21:00 – 22:00

Svenskt kriminaldrama från 2010. När Bräda musteri anordnar en affärsmiddag för att lansera deras nya produkter blir företagets vd mördad. Wallander och hans kollegor undersöker mordet och snart inser Wallander att det handlar om pengar och att gärningsmännen inte kommer dra sig för att döda flera för att nå sina mål. Åldersgräns 15 år.

Re-Animated

03:35 – 04:50

När 12-årige Jimmy råkar ut för en olycka på ett nöjesfält måste han genomgå en hjärntransplantation. Därmed förändras hans liv radikalt. Han får en ny hjärna som en gång tillhörde en berömd tecknare. Plötsligt ser han tecknade figurer vart han än vänder sig, och han är den ende som kan se dem.

15 minutes

02:00 – 04:55

15 MinutesAmerikansk action från 2001. När de kriminella kollegorna Oleg och Emil från Östeuropa kommer till New York för att hämta upp sin del i en stöld stjäl Oleg en videokamera. När Emil begår ett mord ser Oleg till att filma hela händelsen. Snart upptäcker de att man i amerikansk media kan bli berömd och tjäna stora pengar på sina filmer och de beslutar sig därför för att sälja sina filmer till en tv-kanal. Men polisen Eddie Flemming och brandmannen Jordy Warsaw är dem på spåren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *