Kvällens filmer: Dirty grandpa, Sherlock Holmes, Hitman, The dead don’t die,…

Dirty grandpa

Idag fredag den 28 oktober sänds följande filmer på TV: Dirty grandpa, Sherlock Holmes, Hitman, The dead don’t die, På Chesil Beach

Dirty grandpa

Dirty grandpaAmerikansk komedi från 2016. Jason Kelly närvarar vid sin farmors begravning. Där träffar han sin farfar Dick och gör ett försök att trösta honom. Dick övertalar istället Jason att resa till Daytona Beach under lovet. Väl där träffar de Shadia och Lenore, två festsugna tjejer som tar med dem på vilt äventyr. Den osannolika duon festar hårt och lär sig vad de egentligen vill ha ut av livet.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 22:55. Läs mer om Dirty grandpa

Sherlock Holmes

Sherlock HolmesAmerikansk-brittisk action från 2009. En man som blivit dömd till döden verkar ha återuppstått från de döda och Sherlock Holmes och Watson kommer en mystisk sekt på spåren. Holmes kommer att slåss som aldrig förr för att ta fast en ny nemesis i en dödlig intrig som kan förstöra hela landet.

Trailer:

Filmen visas på TV3 med start klockan 21:00. Läs mer om Sherlock Holmes

Hitman

HitmanFransk-amerikansk action från 2007. Från födelsen har han tränats till mördare. Han är känd endast som Agent 47 och hör till världens främsta yrkesmördare. Han har aldrig misslyckats med ett uppdrag. Men sedan ett attentat i Ryssland tagit en oförutsedd vändning upptäcker han att hans egen organisation vänt honom ryggen.

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00. Läs mer om Hitman

The dead don’t die

The dead don't dieAmerikansk komedi från 2019. I den sömniga småstaden Centerville står allt inte rätt till. De döda vägrar nämligen att förbli döda och reser sig istället ur graven för att attackera och äta de levande.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 22:00. Läs mer om The dead don’t die

På Chesil Beach

På Chesil BeachBrittiskt drama från 2017. Edward och Florence är som gjorda för varandra, men på bröllopsnatten ökar spänningen mellan dem i hotellrummet på Chesil Beach.

Trailer:

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45. Läs mer om På Chesil Beach

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *