Kvällens filmer: Django Unchained, Oskuldens tid, Mission: Impossible 2,…

Django Unchained

Idag torsdag den 23 juli sänds följande filmer på TV: Django Unchained, Oskuldens tid, Mission: Impossible 2, Toys, Tom i bollen 2, Den gröna cykeln

Django Unchained

Django UnchainedI den amerikanska södern, två år före inbördeskriget, stöter slaven Django (Jamie Foxx) och hans brutala ägare på prisjägaren dr King Schultz (Christoph Waltz). Schultz är på jakt efter de grymma bröderna Brittle och det är bara Django som kan hjälpa honom att lägga beslag på belöningen. Django följer med, men han är ständigt fokuserad på sitt egna mål: att hitta och rädda Broomhilda (Kerry Washington), den fru som även hon sålts som slav och som han inte träffat på väldigt länge. Django och Schultzs jakt leder dem så småningom till Calvin Candie (Leonardo DiCaprio) som äger det ökända plantaget Candyland. Duon börjar utforska området under falska förevändningar och drar snart till sig oönskad uppmärksamhet från Candies trogna husslav Stephen (Samuel L. Jackson).

Trailer:

Filmen visas på TV6 med start klockan 21:00

Oskuldens tid

Oskuldens tidNewland är förlovad med May och leder ett relativt bekymmerslöst liv. Men snart vänds deras tillvaro upp och ned, när Newland möter Mays fördomsfria kusin och de blir handlöst förälskade i varandra…

Trailer:

Filmen visas på TV8 med start klockan 21:00

Mission: Impossible 2

Mission: Impossible 2Amerikansk action från 2000. Ethan Hunt får i uppdrag att leda en grupp IMF-agenter som ska leta rätt på det dödliga viruset chimera. Mot sig har han en terroristliga, som leds av den avhoppade IMF-agenten Sean Ambrose. Han har redan stulit botemedlet och behöver nu viruset för att komplettera sin plan att starta en internationell epidemi och sedan göra sig rik på att sälja botemedlet. För att komma åt Ambrose tvingas Hunt ta hjälp av Ambroses förra älskarinna, Nyah Hall, som sätter känslorna i svallning också hos Hunt. Skådespelare: Richard Roxburgh, Ving Rhames, Brendan Gleeson, John Polson, Tom Cruise, Thandie Newton, Dougray Scott.

Filmen visas på TV4 med start klockan 21:00

Toys

ToysEn excentrisk leksakstillverkares sista önskan är att hans bror, som är general, ska ta över företaget efter honom. Men brodern börjar tillverka vapen i stället och leksakstillverkarens son Leslie bestämmer sig för att göra något åt saken.

Trailer:

Filmen visas på Sjuan med start klockan 21:00

Tom i bollen 2

Tom i bollen 2Uppkomlingen Jack blir förbannad då hans dotter inte anses fin nog för medlemsskap i den snobbiga golfklubben på orten, och bestämmer sig för att hämnas. Han köper hela klubben.

Trailer:

Filmen visas på Kanal 9 med start klockan 21:00

Den gröna cykeln

Den gröna cykelnDet tioåriga Wadjda önskar sig allra mest är en egen cykel. Men i Saudiarabien där hon bor är det inte tillåtet för små flickor att cykla på gatorna.Men Wadja vägrar följa sitt hemlands gamla traditioner. Hon gör allt hon kan för att få den underbara gröna cykeln! . (Wadjda)

Filmen visas på SVT2 med start klockan 21:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *