Kvällens filmer: Dödlig hämnd, Prometheus, Nyckeln till f…

Idag söndag visas följande filmer på TV: Dödlig hämnd, Prometheus, Nyckeln till framgång, Hamilton – i nationens interesse

Dödlig hämnd

En tuff polis i Brooklyn måste söka rätt på sin barndoms fiende, som nu är kokainlangare. Mannen har mördat polisens bäste vän och kollega.

Filmen visas på Kanal 5 klockan 01:25 – 03:15

Prometheus

PrometheusI rymden kan fortfarande ingen höra dig skrika. Med ”Prometheus” snickrar Ridley Scott vidare på mytologin från sin berömda science fiction-klassiker ”Alien” och lyckas bryta ny mark. Filmen tar med sig en grupp vetenskapsmän och äventyrsresande på en resa som kommer att sätta deras fysiska och mentala gränser på prov och landa dem i en avlägsen värld där de hittar svaren på livets svåraste frågor och mysterier. I rollerna ser vi bland andra Noomi Rapace och Charlize Theron.

Trailer för Prometheus

Filmen visas på TV3 klockan 21:00 – 23:30

Nyckeln till framgång

Brantley Foster är pojken från landet som kommer till New York för att söka lyckan. Där söker han upp en avlägsen släkting, farbror Howard, och ber om hjälp. Farbror Howard är chef för ett multinationellt företag och ger Brantley jobb i dess postrum, men Brantley har betydligt större planer än så – han tjuvläser all post och inser snart att företaget missköts. Ett kontorsrum står tomt på direktionsvången, så Brantley flyttar in där… Text-TV s. 690.

Filmen visas på TV3 klockan 23:30 – 01:50

Hamilton – i nationens interesse

Underrättelseofficeraren Carl Hamilton får i uppdrag att infiltrera en internationell liga som stulit avancerade svenska GPS-styrda raketvapen. När ligan utsätts för en plötslig dödlig attack lyckas Hamilton komma undan massakern, men raketerna är spårlöst försvunna.

Filmen visas på TV4 klockan 21:00 – 22:00