Kvällens filmer: Scream 3, American Pie Presents: The Boo…

Idag onsdag visas följande filmer på TV: Scream 3, American Pie Presents: The Book of Love, I sanningens namn

Scream 3

Scream 3Sidney lever ensam i ödemarken och ger via telefon råd till hotade kvinnor. Men efter ett skrämmande samtal bestämmer hon sig för att besöka inspelningen av filmen ”Stab 3” i Hollywood. En mördare går lös och lämnar foton av Sidneys döda mamma bredvid offren. En efter en mördas de som jobbar med inspelningen.

Trailer för Scream 3

Filmen visas på Kanal 9 klockan 22:00 – 00:20

American Pie Presents: The Book of Love

Tonåringarna Rob, Nathan och Lube är fast beslutna att få sina drömtjejer i säng. De kommer över en mytomspunnen handbok i hur man ”får till det”, skriven av ett gäng före detta elever. Men det visar sig att boken saknar vissa sidor med viktig information. Fast beslutna på att reparera boken ger sig grabbarna iväg för att få tag på de som har skrivit de saknade sidorna, vilket visar sig vara lättare sagt än gjort.

Filmen visas på TV6 klockan 21:00 – 22:50

I sanningens namn

I Sanningens NamnDenzel Washington syns i rollen som överstelöjtnant Nathaniel Serling som får i uppdrag att ta reda på om en kvinnlig pilot som omkom under Gulfkriget förtjänar att får medalj för sina heroiska insatser. Sanningen är dock tvetydig och överstelöjtnant Serling får arbeta hårt för att avslöja vad som verkligen hände innan piloten dog.

Trailer för I sanningens namn

Filmen visas på TV8 klockan 21:00 – 23:20